Ny läskansvarig på ICA som förtjänar löneförhöjning

Jag har skrivit om ”min” ICA tidigare. Det är verkligen min favvo-butik. De är så trevliga där i personalen att jag blir glad bara av att komma in där och strosa runt. Jag har också skrivit vad jag tycker om att de ofta har slut på coca-cola i storpack. Det är väl ingen fara på taket, kanske någon tänker, men det är ju just det det är!

Fara på taket.

Ställ frågan till den som inte blir på riktigt bra humör förrän h*n fått i sig dagens första kaffekopp. Nu dricker inte jag kaffe, men cola, det dricker jag.

Jag kan nog säga att jag är beroende, trots att jag drog ner på mitt cola-drickande rejält i somras. Det borde jag göra nu också. Jag ska. Jag ska, jag ska, jag ska. Dra ner på mitt cola-drickande. Igen.

Men just nu går det inte. För nu har de gett en annan cola-fanatiker som jobbar på ICA, (han är faktiskt något mer av en finsmakare än mig, eftersom han inte ens vill dricka Pepsi, som substitut, vilket jag gör) den fantastiskt viktiga uppgiften att vara läskansvarig. Hur vet jag det? Jo, det ska jag tala om! Killen, som läste min klago-blogg härom året, över att colan ofta var slut, kom fram till mig för några veckor sedan när jag var på ICA och handlade och berättade glatt att nu var det slut på de tider när colan var slut på hyllorna. Nu skulle han minsann se till att det alltid fanns, eftersom han nu blivit läskansvarig! Jag har aldrig sett läskhyllorna så välfyllda, som de varit sedan han blev läskansvarig. Snacka om rätt kille på rätt plats!

Jag är övertygad om att de säljer mycket mer läsk nu och även mat, för nu slipper man liksom åka på andra ställen och handla, för att man inte vet om de har den läsk man vill ha på den ICA man egentligen vill handla på.

Jag röstar för att ICA-SAM-KÖP ´s nya läskansvarige förtjänar en rejäl löneförhöjning med omedelbar verkan! Nu är det liksom ICA-killen och jag-mot världen!

I-landsproblem? Inte en chans! I min blogg avhandlar jag ENDAST viktiga världsproblem. P-U-N-K-T! 😉

PS. Ett extra plus för att ICA Sam-köp nu har bättre öppen-tider. D.S.

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Ny läskansvarig på ICA som förtjänar löneförhöjning

 1. Nu dricker nästan ingen cola alls, men jag dricker kaffe varje dag så jag förstår din lycka! 😀 Alla butiker skulle se till att ha rätt man på rätt plats på alla avdelningar!

 2. Härligt. Jag dricker gärna kaffe och cola om det bjuds, jag skäms lite men jag är liiite kär i Cola Zero.
  Kraam Gullan

 3. Gullan: Sluta skäms och drick så mycket du vill, eller tills tänder och hälsa säger ifrån. Fast just Zero innehåller ju inget socker, så den kan du nog hälla i dig en hel del av, skulle jag gissa! Kram! ♥

 4. Mmm, jag har precis satt på kaffepannan och ska tända lite ljus och sätta mig och se på ljusstkarna och stjärnorna jag har plockat fram. Fuskar lite, men det gör väl inget….;)
  Kram Gullan

 5. Cola är smarrigt, men grymt onyttigt. Anna Skipper säger ju att cola ska man egentligen bara putsa saker med. Det FRÄTER. Läskigt va! Men, men, Man måste ju leva också. Själv har jag lyckats sluta att trycka i mig en 200 grammare choklad varje dag. Det är en seger.

  Apropå läsk, hörde du att julmusten kanske blir bristvara i jul. DET betyder problem. Det vore katastrof om jag blir utan julmust en hel jul.Bäst att bunkra redan nu, jag såg att det fanns kvar på Ica Maxi i går.

 6. Läskansvarig: 😀 Låter toppen, fast vad jag sett så har det inte saknats en enda gång sedan du blev läskansvarig! Glöm inte ta upp det vid nästa löneförhandling! 😉 Du rockar!

 7. Pingback: Dagens ICA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Dagens ICA skriver:

  […] Dagens ICA om Jag och Mabou mot världen…LiLo om YES!!Kiqi om YES!!Tonårsmorsa om Ny läskansvarig på ICA som förtjänar löneförhöjningTonårsmorsa om Rasistiska Bloggar Arkiverat Välj månad november 2009 […]