Chatta med mig i morgon förmiddag

FatouSept09

I morgon, måndag är det dags igen. Jag tycker verkligen det är ruggigt roligt att kunna chatta med mina läsare. Dels är det roligt att svara på era frågor, men jag upplever också att vi får mer “direktkontakt” när vi chattar. Det blir en större möjlighet till tvåvägskommunikation. Särskilt när vi har diskuterat vissa ämnen som man då kan bolla fram och tillbaka.

Så i morgon ser jag fram emot att få chatta med er igen. Om du vill chatta och ännu inte har lagt till mig, så gör du det på: tonarsmorsa@live.se Jag kommer att finnas tillgänglig mellan klockan 11.00-12.00

Om tidigare chattar kan du läsa HÄR!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Chatta med mig i morgon förmiddag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.