Inspirerande möte

Bild 109

Lika hemligt som Mabou är på den här bilden…

Jag tycker alltid det är lite jobbigt att hålla hemligheter, som man blivit så inspirerad av. Det är så roligt att dela med sig av glädje och inspiration. Nåja, idag har en ny förening tagit sina första, stapplande steg i Uppsala.

Vi har haft vårt första möte och utsett en styrelse (som jag råkade hamna i…) Det ska bli jätteroligt att dra igång detta och initiativtagaren har funnits lite i kulisserna i min blogg tidigare, såsom flera andra som är införstådda och samarbetsvilliga i detta projekt.

Mer än så vågar jag tyvärr inte avslöja, men jag vet att det är något som kommer att glädja och förhoppningsvis även inspirera flera av mina läsare, när jag vågar berätta vad det handar om.

Tack för att ni ville ha med mig, ni vet vilka ni är!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Inspirerande möte

  1. Pingback: Uppsala Reggaevänner drar igång med Power & Love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] jul meddelade jag lite kryptiskt i bloggen om en ny förening som jag hamnade i styrelsen i, utan att jag berättade exakt vad det […]