Sveriges bästa Dancehallgrupp

Tre av tjejerna i gruppen Blackout är i Finland. De är där för att tävla i DancehallQueen för Finland. Det är alltså en motsvarighet till Finskt SM. Om rykten och sms stämmer så har Vendela vunnit, Mathilde kommit på andraplats och Binta kommit trea.

Med tanke på att Binta vann guld i Reggaeton och Vendela kom tvåa nyligen (Mathilde tävlade inte) och att Binta vann Swedish National DancehallQueen 2008 (det har inte varit någon Svensk tävling i år) och Vendela kom tvåa i den samma, så gör ju alla dessa placeringar att Blackout, som är tjejernas gemensamma dansgrupp, är Sveriges i särklass bästa Dancehallgrupp.

Jag tycker förstås att det är väldigt roligt, särskilt som jag är tjejernas manager och tycker att de kämpar på helt makalöst med sin dans. Däremot så är det kanske inte så väldigt roligt att de är varandras främsta konkurrenter i dessa tävlingar, men de verkar ta det hela bra. De kämpar själva för att få bra placeringar, samtidigt som de glädjes åt varandras framgångar och placeringar i de stora tävlingarna.

Tjejerna får många bokningar från hela Sverige och ofta är de bokade flera månader i förväg, för uppvisningar på olika arrangemang. Oftast är det på nattklubbar, ungdomsfester och galor, men även i idrottssammanhang får de bokningar för att komma och dansa i pauserna, företagsfester och alla möjliga arrangemang. De är helt enkelt väldigt uppskattade för den underhållning de står för. Dessutom har de väldigt roligt medan de håller på.

1-5

Blackout
Blackout
Marknadsför din sida också

Technorati-taggar: ,,,,,,,,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Sveriges bästa Dancehallgrupp

  1. Vad kul att det går så bra för dem! Och att de är så goda vänner att de kan glädjas åt varandras framgångar, det är inte alltid så lätt, hur gärna man än vill.

  2. Bitte: Ja, det är jätteroligt! Det blir dock lite tokigt när de står på topp allihop, för det innebär ju att de blir varandras konkurrenter i alla tävlingar där de inte tävlar par eller gruppvis. Men än så länge verkar de klara det bra. Det är nog bra att de inte är väldigt unga längre, utan har fått en viss mognad i alla fall.

    Fast fördelen är ju att de kan stötta varann inför tävlingar och att de kan glädjas för varandras framgångar, då de tycker om varandra och är vänner. Även om det inneburit förlust för dem.

  3. Haha, vad coolt. Vad modiga dom är! Duktiga! Är dom på La Isla? Tyckte jag skymtade en skylt. Jag hängde en del på La isla som ung.. eller, ja, länge, länge sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.