Värmland is the shiet

Värmland. Skog. Stapla ved. Packa glas i tidningspapper. Skrota gamla prylar. Lyssna på Värmländska. Försöka hålla mig för skratt. Titta på när brorsan hissar upp lastbilsflaket och hur han inte lyckas. Skrattar åt brorsan. Tar apparaten och trycker och lastbilsflaket hissas upp. Tittar på min bror som är avundsjuk. Tittar på när brorsan fastnar med däcken i gruset med lastbilden. Tittar på när pappa försöker få upp lastbilen. Ser hur de båda misslyckas.

Jag är i Värmland med brorsan och hjälper Fantomen flytta. Här är tyst. Typ inga hus. Många träd. Nästan bara träd.

Värmland är träigt!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Värmland is the shiet

 1. Marie Miafia Gustavsson: Haha, fast jag har mest sjungit julsånger hela helgen, till min pappas och brors förtvivlan (ingen av dem är särskilt förtjusta i julen)! 😉

  Gun: Ja, det finns nog städer där också, men där jag var såg jag inte skymten av någon. Det var så mycket träd i vägen… 😉

  Soulsister: Nja, underbart är nog lite att ta i. Jag fick lappsjukan redan på väg dit…

  Toni: Det var det nog. Om jag haft vett att uppskatta det! 🙂

  Tofflan: Låter som ett toppen förslag! Jag är på direkt!! 😀

 2. Pingback: Pappas första mobil (Bild)

 3. Nu har ju jag bara en förälder i livet och jag hoppas att hon inte flyttar snart igen, men vi är långt ifrån klara… Så jag kanske får anlita klubbmedlem Tonårsmorsa när jag åker ner om ett par veckor igen? Äh, du är ju i Gambia då! Fast vad är väl Gambia mot Metropolen Byhålan???? Snäääällllaaa..??? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Värmland is the shiet […]