Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Only Smoke and Ashes, baby!

  1. Tracy C och låten give me one reason är största anledningen till att jag började läsa dig 🙂 Tyckte det var så himla mysigt när man kom in på din blogg och den spelade!!

  2. Tofflan: Ja, började du också att färglägga, som mig? 😀

    martina: Oj, då har du verkligen hängt med ett tag!! Hade ju den på min första blogg på Spaces. Just den låten är nog min absoluta favorit med Tracy. Jag vet inte hur man lägger in låtar här, annars skulle jag nog göra det igen…! 😀

  3. Ã…h. Glömmer aldrig när jag såg Tracy Chapman live på en stor utomhusarena (Carlaw Park) i Auckland, Nya Zealand. Det var dagen efter Nelson Mandela släpptes fri. Hon stod helt ensam med en aukustisk gittarr på den stora scenen och trollband publiken. När hon sjöng ”Freedom Now” gick hela stadion bananas. Jag ryser bara jag skriver det.

  4. Tofflan: Ja, precis! 🙂 Men jag ville ge palmerna brun stam och gröna blad, men det gick inte…! 😉

    Abbes pappa: Önskar jag varit där. Två gånger har jag försökt boka biljetter till konserter här i Sverige, men båda gångerna har de tagit slut innan jag lyckats komma fram! 🙁 Hoppas jag får en ny chans! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.