Dagens Radiokåseri: Drömresan

Dagens radiokåseri handlar om vår kommande resa till Gambia. Du kan lyssna på det HÄR! (Direktlänk)

Tidigare kåserier kan du lyssna på HÄR!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Dagens Radiokåseri: Drömresan

 1. Eva: Jag hade verkligen planerat en. Sedan förra årets kalender bestämde jag mig för att ha en i år, men i år skulle frågorna inte handla om min egen blogg, utan om hela bloggvärlden. Men när jag insåg att jag skulle vara borta större delen av December, så släppte jag tanken. Men vi får se om det dyker upp något annat? 🙂

  Erica fru och tvåbarnsmamma: Roligt att du gillar bloggen! Ja, nattugglor har en förmåga att sitta uppe o läsa bloggar om nätterna. Själv är jag nattuggla i perioder. Dock inte just nu! 😉 Kram!

 2. Hej! Har läst din blogg ett tag och tycker den är bra. Tänkte bara höra hur man gör, för att göra reklam för barncancerfonden på sin blogg (som du har)? Skulle passa,då min 7-åriga son har cancer och att göra nåt bra på samma gång. Kram Camilla.

 3. Toni: Vi får hoppas på det! 🙂

  camilla: Jag är registrerad på tailsweep, där kan annonsörer hitta de bloggar de vill annonsera på och sedan får man ett erbjudande om man vill ha det på sin blogg och därefter så får man betalt för kampanjen. Dock är det väldigt lite pengar för dessa som är välgörande ändamål. Här hittar du tailsweep:
  http://www.tailsweep.com/

  Roligt att du gillar bloggen, men jag beklagar verkligen att din son har cancer och hoppas av hela mitt hjärta att han ska bli botad! Kram! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.