Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Jag bara undrar…

 1. Jag har två arbetskamrater runt 40-50 år som är helt sålda på FarmVille. De tvingade mig att registrera mig enbart för att kunna lägga beslag på min mark (eller hur det nu var) och expandera. Själv sådde jag några korn men hade tröttnat på eländet innan det var dags att skörda.

  Det är mycket roligare att blogga 🙂

 2. Ha, ha ! – Ja, det där spelet verkar fullständigt livsfarligt !
  Man kan stå och prata med folk i affärn, när de plötsligt kommer på att de måste hem och skörda eller mata djuren eller vad man nu gör…?

  Jag vågar inte gå med, för då blir jag säkert lika biten och knäpp jag med, och jag har verkligen inte tid att spendera mer tid framför datorn ! =D
  Bloggeriet räcker alldeles väldigt bra !

 3. Svarten: För tillfället slår nog farmen till och med ut bloggen…

  Karin: Det är verkligen LIVSFARLIGT!! Fullständigt vanebildande! Hörde om någon som åkte på semester och skaffade farm-vakt. Haha… SÃ… långt ska jag inte gå, bara nästan… 😉

  pernilla: Tror inte du är efter alls, tror att det är vi FarmVille-vänner som är lite rubbade och nördiga! Haha…

 4. Tack för varningen, det där ska jag undvika till varje pris! Skulle fastna direkt och aldrig bli fri! Har retat mig länge på en av mina fejan-vänner som upptar hela skärmen med olika FarmVilleaktiviteter, har nästan känt att jag hidar henne snart. Nu förstår jag bättre 😉 Lika förrädiskt som Lindts chilichoklad skulle jag tro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.