Bättre sent än aldrig!

För ett tag sedan skrev jag om att det pågick en bloggtävling för 55 + på Dax och att jag satt med i panelen. Tyvärr kunde jag inte komma på finalen, då jag var i Värmland och hjälpte min pappa flytta. Men allt gick av stapeln i Lördags och jag vill nu passa på att gratulera vinnarna, som är följande:

Kategori daxbloggare
Vann kryssning från Viking Line
Grattis Peroerik!

Kategori personligt
Vann lyxig övernattning på Victory hotel
Farmorsbloggen

Kategori Övrigt
Vann huvudsponsorns specialpris, en HP Pavilion dv2 Notebook PC
Grattis Ingrid och bloggen Livet på Stenstugu

Kategori Kultur & Fritid
Vann en upplevelse från Smartbox
Grattis Thomas och bloggen Halvars huvudsaker

Kategori Politik & Samhälle
Vann spadagar på Holiday Club
Farmorgun i Norrtälje

Särskilt stort GRATTIS vill jag ge till Farmorsbloggen, som är den av vinnarna jag följt ett tag. En riktigt härlig blogg.

Tidigare bloggat om detta:

Nomineringar till 50 plusbloggare

Dax att Rösta

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Bättre sent än aldrig!

  1. Jag läste om evenemaget på Skatans blogg. Hon var en av de nominerade och hade varit på prisutdelningen som verkade vara en trevlig tillställning med Annika Jankell som conferencier. Jag har följt Skatan ett tag. En rolig blogg att följa då Skatan emmelanåt är och flaxar runt jorden på olika resor i Europa och Mellanöstern, eller tipsar om bra böcker, muik, bloggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.