Mabou´s nya semesterfrilla

Mabou (7) har haft väldigt mycket hår i höst. Jag tycker han passar bäst i riktigt kort, men eftersom det är hans pappa som alltid brukar ta honom till en afro-frisör i Stockholm, så har jag lämnat det ansvaret till honom. Mabou vill inte alltid ha kort hår, så ibland får det växa ut och det är kanske inte helt fel på vintern. Men nu ska vi till sol och värme och jag bad Mabou´s pappa ta honom till frisören förra helgen när han var hos honom i Stockholm.

CIMG7663

Så här såg Mabou ut i håret för någon vecka sedan när vi var och hälsade på en kompis till mig. (Det är inte min kompis på bilden, utan det är hennes sons råtta och Mabou, förstås)

mabbeistenhagen.ashx

Så här har han sett ut under hösten.

Bild 080

Mycket hår för att vara Mabou

Bild 022

Så här blev det efter frisörbesöket förra helgen. Notera de snygga inrakade ränderna på sidan

Bild 025

Inte så mycket hår, men en snygg frisyr. Nu ska det vara “flik” fram igen…

Bild 023

Passar bättre med lite hår i solen

Tidigare frisyrer som Mabou har haft kan du se HÄR! (Bildinlägg)

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Mabou´s nya semesterfrilla

  1. vilken underbar mamma du verkar vara och ville också bara säga att du har jätte fina mulatt ungar själv har jag en dotter som är 6 månader gammal hon har börjat få sin fina färg och det har börjat lite bakom hennes öron. Men tyvärr ärvde hon inte mina fina svarta ögon. Hon har ärvt hennes pappas blåa underbara ögon. En mulatt med blåa ögon :)<3 ville bara säga att jag är bara 16 år gammal. Det skulle verkligen hjälpa om du gav mig lite tips ibland eftersom min familj inte längre står vid min sida sens jag blev gravid :(!

    e-mail: Dejavu93@live.se

  2. Yvonne: Nej, det är kul det där med frisyrer och hur det kan ändra utseendet på folk! 🙂

    farre: Blå ögon till ett mörkt barn låter ju som en skönhetsdröm! 🙂

    Ledsen att din familj inte står vid din sida. Jag ska försöka lämna lite tips; men du får gärna berätta om vad du behöver tips om, så blir det lite lättare. Med alla mina lyckönskningar till dig och din bebis! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.