Några timmar innan avfärd…

Det är sex timmar före taxin kommer! Nio timmar till planet lyfter. ÄNTLIGEN har jag packat klart för mig och Mabou. Jag har också hunnit med det jag skulle göra här hemma. Det känns overkligt och jättekul att resa, även om jag inte riktigt kommer tro det innan jag sitter på planet.

Vi sitter och ”väntar in” tiden just nu. Huset är fullt av tonåringar, som ska med på resan och som är här för att ta ”avsked” från tjejerna. Jag ska strax slänga mig i duschen och eventuellt få någon timmes sömn, innan avfärd.

Jag har ingen aning om jag kommer att blogga från resan. Misstänker att jag gör en del ”kort-inlägg” lite då och då, för att sedan fullblogga om resan när jag kommer hem igen.

Kanske hinner jag med en till kortis precis innan vi sticker.

Ha det bäst alla för det har jag bestämt att jag ska ha!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

16 svar på ”Några timmar innan avfärd…

 1. Vilken härlig känsla det är så där precis innan man åker. Pirr i magen och förväntan på en massa olika sätt. Ha en helt underbar resa! Kram

 2. Ha en skön o trevlig semester i värmen!!!! Kanske har vi fått lite snö här hemma till julafton!!!!

  Ha en skön semester!!!

  Kram

 3. Ha en skön o trevlig semester i värmen!!!! Kanske har vi fått lite snö här hemma till julafton!!!!

  Ha en skön semester!!!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.