Ett år har gått…

Alter Ego / Helené på besök i Uppsala

Ett helt år har hunnit passera. Ett år av sorg och saknad efter dig. Det har inte gått en enda dag utan att jag har saknat dig och tänkt på dig. Livet blir aldrig vad det var med dig. Du har lämnat ett tomrum efter dig och ja, Helené jag SAKNAR dig så mycket.

Du var ju inte alls färdig med livet. Du och jag hade så många planer kvar. Saker vi skulle göra tillsammans. Du hade så många planer kvar för dina barn.

Jag känner mig lite lurad. Av livet. Att livet togs ifrån dig innan du hunnit med allt du planerat. Att du togs från livet så långt i förtid.

Ändå känner jag också tacksamhet. Tacksamhet över att jag fick lära känna dig. Över att få vara din vän.

Jag önskar att jag hade uttryckt det tydligare och oftare till dig.

Du kommer alltid att ha en särskild plats i min familj, en särskild plats i mitt hjärta.

Vila i Frid, Helené!

Jag och Helené i Uppsala

Andra bloggare som mindes Helené vid hennes bortgång:

Cissi (Helene ´s dotter)

Tonårsdotter (Min dotter)

Kulturbloggen

Ludmilla

Arvid Falk

Trollhare

Frk F

Daniel Brahneborg

Gunilla

Opassande

Tindra-Annette

Mina Moderata Karameller

Deepedition

Teflonminne

Evas svammel

Sugbloggen

Scaber Nestor

Kyrksyster

Madonnan

Stationsvakt

Puppe

Oväsentligheter

Beas tankar

Kamferdroppar

Signerat Kjellberg

Bisonblog

Soulsister

Jardenberg

Thomas Hartman

Jigartala

Bloggtidningen

Kattkorgen

Mumlan

Karolina Lassbo

Bloggstafetten

Schmut

Kortare Tankar och Updates

Darkangel och Mumma

Agge the little angel

Pysan

Vendettanbettan

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Ett år har gått…

 1. Pingback: Twitter Trackbacks for Ett år har gått… [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

 2. Pingback: Twitter Trackbacks for Ett år har gått… [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

 3. Pingback: Deepedition » En intensiv vecka snart till ända

 4. Pingback: Deepedition » En intensiv vecka snart till ända

 5. Tiden går så fort. Saknar hennes inlägg och ibland när någon skrivit om de ämnen hon brann för kan jag komma på mig själv med att tänka undra om Alter Ego nappat och skrivit något och så kommer jag på hur det är.

 6. Tiden går så fort. Saknar hennes inlägg och ibland när någon skrivit om de ämnen hon brann för kan jag komma på mig själv med att tänka undra om Alter Ego nappat och skrivit något och så kommer jag på hur det är.

 7. Pingback: När Livet är Kaos på gott och ont

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] First Tweet: 3 minutes ago scabernestor Influential Niklas Starow Har ett år redan gått? Känns som det bara var förra veckan / rip Alter ego http://fatou.se/2009/12/10/ett-ar-har-gatt/ retweet […]

 2. […] First Tweet: 3 minutes ago scabernestor Influential Niklas Starow Har ett år redan gått? Känns som det bara var förra veckan / rip Alter ego http://fatou.se/2009/12/10/ett-ar-har-gatt/ retweet […]

 3. […] veckan kom vi också att komma ihåg Helene. Jag minns känslan av frost när vi fick veta. Och jag minns den andra Helene. Och jag […]

 4. […] veckan kom vi också att komma ihåg Helene. Jag minns känslan av frost när vi fick veta. Och jag minns den andra Helene. Och jag […]

 5. […] som jag gladdes åt härligt lucia-firande, så var det också två år sedan min vän och bloggsyster: Helené / Alter Ego / Alma Mater gick bort. Jag saknar henne fortfarande […]