Jag lever livet fullt ut i Gambia

Vi har hunnit med sa oerhort mycket pa bara drygt en vecka, att det kanns som om vi varit har i Gambia i flera manader.

Idag har jag besokt min namne och haft med mig henne pa stranden. Hon ar en riktig busunge, som ”tofflade” alla tjejerna som har piercad tunga.

Vi har hunnit traffa massor av slaktingar, vanner och samtidigt hunnit njuta massor av bad, solsken och shopping.

Vi har skrattat, gratit och njutit fullt ut.

Manga killar ar valdigt ”pa” bade mig och tjejerna, men for det mesta ar det okej da vi har manga ”protectors”.

Vi har traffat personer som vi inte sett pa 17 ar. En del har gratit av gladje nar de traffat flickorna som de inte sett sedan de var ett eller tre ar gamla. Jag har tagit sa mycket bilder och upplevt sa mycket att det latt skulle kunna fylla bloggen det narmsta aret.

Jag vaknar med ett leende pa lapparna varje morgon och har sedan svart att sluta le under resten av dagen… Min lycka ar verkligen total har nere.

Mabou njuter, flickorna njuter. Jag lever. Allt ar annorlunda. Vi har hunnit bli jagade av Kankuran, tva bilolyckor (vi ar dock oskadda), ett dodsfall, en fodelse och tva barndop pa sammanlagt tre barn (det var tvillingar i det ena fallet). Binta har hunnit vinna en Dancehallqueen-tavling och kollat pa Sabarr.

Kort sagt har vi det helt fantastiskt och vi njuter av varje sekund. Binta ar den som far oss att skratta mest at hennes Svengelska. Den ar helt fantastisk och fortjanar ett pris bara for att hon lyckas blanda in sa mycket svenska talesatt i Engelskan.

Jag aterkommer till det. Nu tanker jag fortsatta njuta av livet fullt ut, vara sista dagar. Livet kan omojligt bli battre an det ar nu. Tank om jag bara kunde stanna tiden…!

Lev val, gott folk, for det gor jag med min familj!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

15 svar på ”Jag lever livet fullt ut i Gambia

 1. Hejsan, jag ar ocksa tonarsmorsa men bara den yngsta ar Afroswedish som jag numera kallar mig for. Mina pojkar som ar 13 och 10 ar, kom till Gambia i lordags 12/12. Jag kommer ner den 26/12. Ska stanna tre veckor. Vore kul att traffas, ring mig i Gambia på nr: 779 8749 (det ar till Fatou) men hon kanner mig. Jag skaffar eget nummer nar jag kommer. mvh Carina

 2. Ã…åhhh, äntligen får man veta lite, fast att ni har det bra visste jag redan (kalla det sjätte sinne)!

  Här är det snöoväder, kom inte hem, det är bättre där, bara en lite vänskaplig varning 😉

  Njut nu och jag (med många andra) väntar med spänning på att du berättar mer och visar bilder som kommer att göra oss gröna av avund!

 3. Vad härligt att höra att ni trivs så bra 🙂 låter välförtjänat! Blir kul att komma in o läsa din blogg efter hemkomsten sen. Lev fullt ut och njut! Bless!

 4. Fatou, underbart att få läsa att ni har det som det var tänkt – helt underbart!

  Önskar er fortsatt glädje o njutning innan ni är välkomna hem för att njuta av snön i Uppsala.

  (Hälsa Mabou att jag behöver hjälp på farmen då han har tid)

  Kramar/Görel

 5. Guuud så underbart! Det är helt fantastiskt att läsa det här inlägget. Fullkomlig lycka :). Njut så mycket du bara kan, det förtjänar du <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.