Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”GOD JUL

  1. Vilka härliga bilder från Gambia! Sådan kontrast med värme och sol därifrån, när det är så kallt och snöigt här!
    Ha nu en riktigt skön helg tillsammans med nära och kära!
    GOD JUL och STOR KRAM från Tizzel

  2. Tizzel: Ja, det är verkligen kontrast. Vi blev helt förvirrade där nere när vi gick igenom ett hotell och såg en massa juldekorationer. Kändes helt skumt och passade inte alls in i vår bild av julen…! En god jul hoppas jag du också får med nära och kära! 🙂

    Gun: Ja, det har vi och det hoppas jag verkligen att du också har! Kram!

    Vb: Inget mer spännande än att han var en kusins nära vän, vår chaufför och en av de vi kom närmast under vår resa. Men jag hade med värme och glädje lämnat över någon av döttrarna till denna fantastiska man. Haha… de höll det dock på en helt vänskaplig nivå och det kanske är den mest hållbara relationen? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.