Gott Nytt 2010

Jag vill önska alla mina läsare ett riktigt gott nytt 2010 och hoppas att året blir bättre än alla era mest positiva förhoppningar!

Kom ihåg: Where there ´s a will – there ´s always a way!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Gott Nytt 2010

 1. God fortsättning, och som en kock från Jamaica vi såg på TV somras.
  ”If there is a problem, no problem!”

  Allt löser sej one way or another

 2. Jag har läst hela bloggen om reseberättelsen och tyckt att den varit helt underbar, ni verkar ha haft det så himla bra och man kan verkligen känna att man får följa med er på resan i detta.
  Sen läste jag sista inlägget nr 8, usch fick tårar i ögonen, är lite känslig när det gäller sånt och glad över att ni klarade er så bra.
  Gott nytt ´år till er alla.

 3. mari: Tack, detsamma till dig!

  Anders Sporring: Tack, det önskar jag dig också!

  Alex: Tack, detsamma!

  LiLo: Allt löser sig! Det är så sant! Kram och god fortsättning!

  Josefin: Tack, vad roligt att du tycker det. Även om inte kommentarerna är så väldigt många, så får jag otroligt mycket respons via mail och en del via FB också. Så jag har förstått att många läser och uppskattar det. Det är kul förstås. Reseberättelsen är inte färdig på ett tag än, jag tog bara lite nyårspaus för att ägna mig åt lite kärlek och kurerande, eftersom jag är sjuk! 🙂 Hoppas du fortsätter läsa resten! Kram och god fortsättning önskar jag dig! ♥

 4. Jag tänkte bara säga att jag tycker om din blogg något otroligt och jag läser den nästintill varje dag. Jag älskar att läsa om eran Gambia resa, mycket för att jag själv känner igen mig i den, från när jag själv reste i sommras.
  Jag hoppas verkligen inte att du slutar blogga, jag är 17 år och jag har lärt mig mycket från det du skrivit i din blogg. Jag tycker du är en underbar mamma och dina barn är jättefina! Binta är jätteduktig på att dansa, jag skulle själv vara himlans stolt om jag kunde dansa som henne.
  Jag önskar dig och din familj en god fortsättning 🙂

 5. Jag önskar dig och din familj ett alldeles, alldeles underbart år. Har inte hunnit med alla dina delar från resan än, men det är inplanerat. Just nu är jag lite låg på inspiration och ska försöka ”vilja” lite mer så att det dyker upp en väg också. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.