Min Superstar i ny video

Medan vi var bortresta hände det lite annat också. Den nya videon med Million Styles (han som sjunger låten Miss Fatty, ni vet) som Binta är med och dansar i, kom ut. Så här blev resultatet och jag måste säga att Binta är min egen lilla Superstar!!

My little Superstar-baby!

Så här såg det ut under inspelningen:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

20 svar på ”Min Superstar i ny video

 1. Vad duktig hon är…och riktigt söt din lilla superstar. Låten var riktigt bra och det är ju sant att nu vill ju alla bli en supestar till vilket pris som helst i Idol och alla möjliga tävlingar. Jag hoppas det går bra för Binta och att ingen kommer och styr och ställer med henne…men det ser väl du till som mamma och maneger ;D

 2. herregud va duktig! blir riktigt imponerad och avundsjuk, aldrig att jag skulle våga göra något likande. förstår att du är riktigt stolt ! 🙂 / Johanna 19 år

 3. Alla har väl någon begåvning men alla kanske inte vet vad dom är bra på men det vet iaf din dotter. Super duktig=)
  Tack för att du delat med dig av er resa. Mycket bra och trevligt skrivit.
  Man blir ju lite mer nyfikna på er som familj. Ställer kanske en för privat fråga men har barnen olika pappor? Har du alltid varit förälskad i Gambia?
  Du behöver absolut inte svara men det hade varit kul =)
  När man följer någonsblogg som jag gör med din så känns det ju nästan som man känner er privat.

  tack för en bra och väl skriven blogg.

  Kram Anki

 4. Maria: Ja, jag tycker också hon är duktig! Jag är nog hennes största fans! 🙂

  Inna: Ja, jag gillar också låten. Kram!

  LiLo: Ja, det skulle jag med vilja. Men den tiden är troligen förbi för oss… förhoppningsvis har vi skaffat oss andra kvalitéer i stället…! 😉

  Britt: Jag oroar mig inte för att hon ska bli styrd och ställd med, tvärt om haha… hon är nog den som brukar styra och ställa! Skinn på näsan har hon gott om och det behövs nog i vissa sammanhang! 🙂

  Lotta: *Ler ett stolt mamma-leende* 😀

  mariebrima: Nej, hon har ljusbruna ögon, så det är linser hon använder ibland!

  Johanna: Nej, det krävs nog en del mod, som inte alla har, men du behöver inte vara avundsjuk, vi har alla det vi är bra på, säkerligen du också!! ♥

  Anki: Jo, men det har kostat många träningstimmar också. Färdighet kommer ju inte automatiskt, utan hon har jobbat hårt i många år för att komma dit hon är! Jag tror också att vi alla är duktiga på något! Visst får du fråga vad du vill, men frågan om barnens fäder är privat. Jag har skrivit så här tidigare i ämnet: ”Jag har valt att blogga om det mesta i mitt liv, mina barn bloggar om en hel del i sina liv. Deras fäder har valt att INTE figurera i min blogg, annat än i svepande ordalag.

  Det finns tre konkreta saker jag valt att INTE blogga om:

  1. Mitt huvudyrke.
  2. Barnens fäder.
  3. Mitt kärleksliv.

  Mina barn har god kontakt med sina fäder, jag har god kontakt med deras fäder (kanske delvis just för att jag inte lämnar ut någon i min blogg, mot deras vilja). Jag är glad om det respekteras.”

  Jag skrev ett inlägg om det förut:

  http://fatou.se/2009/05/29/ett-klargorande-en-gang-for-alla/

  Så din första fråga väljer jag att passa. Den andra frågan däremot: Ja, jag blev förälskad i Gambia redan vid min första resa dit 1986, när jag var 15 år. Det var så svårt att lämna landet att jag och min mamma förlängde biljetterna en vecka extra och redan då grät vi hela vägen hem igen…

  Innan dess hade jag besökt ganska många länder, jag tror det var 15-16 länder, men alla var inom Europa. Jag var väldigt förtjust i Grekland innan jag reste utanför Europa! Men inget land har kunnat mäta sig med hur jag känner för Gambia, det kommer jag liksom inte ifrån…! Tack för din kommentar som värmde och vad roligt att du uppskattade reseberättelsen! Kram Fatou. ♥

 5. Fan vilken grym dotter du har. Inte ens i min vildaste fantasi skulle jag kunna dansa som henne även om jag ville. And I think this att det hon visade här var bara toppen av ett isberg. *Ställer mig upp och klappar händerna*

 6. Förstår att du är en superstolt morsa !
  Det skulle jag vara.
  Vilken tjej !
  ( Och självklart är jag superstolt även över min unge, fast hon inte kan dansa så där ! ) =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.