Radiokåseri: Glöm alla måsten i jul

Bild 1358

Ja, det här känns ju lite sent påtänkt, men när jag var bortrest så gick det ju kåserier av mig på radion, så här är det ena, som jag missade:

Glöm alla måsten i jul

Jag tror det har gått ännu ett kåseri av mig, precis innan nyår, men det hittar jag inte just nu, eftersom de inte lagt upp det bland mina länkar.

Vi får se om det kommer, i så fall lägger jag in det i efterhand, annars får ni helt klart lyssna på några av de gamla, tills det dyker upp ett nytt avsnitt…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Radiokåseri: Glöm alla måsten i jul

  1. Hej! Jag är nygift med en gambier, vi bor här i Sverige och jag måste berätta hur du inspirerat mig! Jag har följt din blogg ett tag och du ger (till skillnad från andra) en så positiv och uppmuntrande röst till mig som ibland känner att alla endast är emot allt vad ”blandförhållanden” innebär. Min man är muslim och vi har aldrig haft några problem med den biten, inte heller vad det gäller våra olika kulturer. Jag ser det mer som en tillgång att vi har olika referenser.

    Din reseberättelse får mig verkligen att längta efter att besöka Gambia (har aldrig varit där) och jag hoppas att jag och min man kan åka dit och leva ett tag i framtiden!

    Många kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.