Stora Bloggpriset igång igen

9bp-300x237

Från förra årets Stora Bloggpriset. (Vilken helt jäkla vidrig bild på mig!!)

Nu är de nominerade i Stora Bloggpriset utsedda. Nu är det bara att sätta igång och rösta. Det ska bli spännande att se vilka som kommer att vinna i år. Det är färre än jag trodde som var nominerade förra året, som är nominerade igen.

Jag tycker det känns mer trovärdigt. Jag var nämligen lite rädd att de flesta skulle bli en repris av förra året, men förvånansvärt få är nominerade igen.

Det är knappt någon av de jag nominerade som gått vidare, men av de som är   nominerade har jag följande favoriter:

Kulturbloggen

Kenzas

Att vara Charlie Schulmans pappa (trots att jag dissade Schulmans blogg i fjol, men den här nya, med bebben, den gillar jag, mycket snällare och trevligare!!)

Heja Abbe

Innan du fanns

Isobels text och verkstad

Opassande

Det är lite trist att flera av mina favoriter ligger i samma kategori, å andra sidan så blir jag glad nästan vem av dem som vinner.

Nu håller vi tummarna och så röstar vi för allt vi är värda!!

Ett stort GRATTIS till er som blivit nominerade i Sveriges största bloggtävling!

Ab, Ab,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Stora Bloggpriset igång igen

 1. Finns det ens någon annan liknande bloggtävling?Kul grej men Ab äger Bloggportalen pch hur många uppdaterar sina favvisar eller något där som bl.a. Panelen är baserad på.Sveriges bästa bloggar är tveksamt som sagt, men en kul grej!För linslusar som dig!Hahahaaa (lipar åt dig)

  kram

 2. Vb: Jag tror det är rätt många som uppdaterar fortfarande, i alla fall blir jag uppdaterad som ”favorit” med jämna mellanrum (senast för några dagar sedan), men det är ju inte samma ”rusning” som när de drog igång, förstås. Men jag tror den är relativt aktuell fortfarande… Jag tror det är rätt många som är aktiva på BP fortfarande, trots att det kommit nya grejer, men de verkar aldrig få lika många bloggare registrerade ändå… Jaja, hur som helst tycker jag det är en rätt kul tävling. Linslus eller ej… 😉

  sarah: Usch! Det måste vara en av de allra vidrigaste som publicerats på mig! 🙁

 3. Lägg av, du var jättesöt på bilden! Du kommer säkert titta tillbaka på den om 10 år och tänka: ”jag såg inte så tokig ut på den tiden, riktigt snygg faktiskt!”

  -Ska kolla in de nominerade bloggarna sen!

 4. Japp nu är det igång igen.
  Jag har redan röstat flera gånger på mina favoriter och dessutom hittat ett par nya bloggar som jag gillar.
  Kul det.

  Såg Vb:s kommentar om Bloggportalen och blev genast påmind om att det nog är dags att gå in där och uppdatera lite uppgifter.
  *harkel*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.