Bloggtips: Minne av Fadime och Fotoblogg

Bild från AB

Idag läser jag på Svartens blogg att det var hela åtta år sedan Fadime mördades. Jag har lite svårt att inse att det är hela åtta år sedan. Var tar tiden egentligen vägen? Svarten uppmärksammar den här dagen genom att länka till ett radioprogram med Fadime och jag väljer att göra samma sak. Lyssna gärna HÄR!

Jag har tidigare bloggat om Fadime.

Något annat som jag vill tipsa om är en fotoblogg. Det är fotografen Thomas Nilsson, som även var en av de första fotograferna på Haiti efter katastrofen. Hans bilder är fruktansvärda och vackra och oerhört talande. De lägger en annan dimension på något som är helt obegripligt!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Bloggtips: Minne av Fadime och Fotoblogg

  1. Pingback: Fadime berör mig även ikväll « En dag i taget

  2. Men… ÄR det verkligen SÃ… länge sen? ehhh… jisses, jag blir mörkrädd – och vad har hänt under dessa år på den fronten? nada??? man blir mörkrädd en gång till!!! urk och uff och resten… arton ton med bananer!!!
    Må så grankott…

  3. Tack för att du länkade till radioprogrammet! Det kändes givande att lyssna på för både mig och min 15-åriga kusin. Jag har inte varit så insatt i mordet på Fadime tidigare, men visst har jag hört talas om det. Nu vet jag mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] satt jag o kikade runt på bloggarna jag oftast besöker. Fatou hade lagt ut ett bloggtips om minnet av Fadime med diverse länkar jag gick vidare […]