Radiokåseri: Jag blir aldrig en lantis

Som vanligt ligger jag lite efter det här med att lägga ut mina kåserier. Jag tror faktiskt att jag missat en också, som gick för ett tag sedan, som radion glömt lägga in och jag inte hittat igen…

Nåja, förra kåseriet sändes förra-förra Tisdagen och handlade om när jag var i Värmland och hjälpte min pappa flytta tillbaka till Uppsala, som ni kanske minns?

Det kan du lyssna på HÄR!!

Några av mina tidigare kåserier kan ni lyssna på HÄR!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Radiokåseri: Jag blir aldrig en lantis

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.