En trött Binta är ingen rolig Binta

Hon har landat. I Sverige. För några timmar sedan. Jag har längtat. Saknat. Ringt henne hela dagen. Fick reda på att hon inte har någon lur. Fick henne att ringa upp. Blev utskälld. För att jag inte har skött mitt manager-jobb för Blackout på ett tillfredsställande sätt. Enligt henne. Hon lät trött. Hon sa att hon var trött. Och arg. Hon lät väldigt arg. På mig. På sin längtande mamma. Som blev arg tillbaka. Och sur. För att hon inte längtat. Som mig.

Jag vet inte om jag blev uppsagd, sa upp mig, eller vad som skedde… Inte från att vara mamma, men manager. Men jag bestämde mig för att lägga på. Låta henne sova. Hoppas hon hinner börja längta. Och sakna. Som mig.

Det kallas Jetlag. Hon behöver S-O-V-A. Så jag önskar henne sömn. Massa sömn. En trött Binta är ingen rolig Binta.

Binta, inte berusad, men väldigt trött

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”En trött Binta är ingen rolig Binta

  1. Goa du,

    inte lätt att längta som mamma…. det är så sällan ömsesidigt. Hoppas hon lugnar ner sig o ber om ursäkt då hon sovit ut, annars kanske din uppsägning vore bra. Två roller kan bli en för mycket o mamma rollen är viktigare.

    Jag saknar dig i alla fall….men jag är ju inte Binta 🙂

    Kram Görel

  2. Pingback: Nobody puts MY Baby in the corner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Vi har våra konflikter här hemma. Även med döttrarna som inte ens längre bor hemma. Tur att vi inte är långsura, någon av oss. […]