Boktips: Tea Bag

Jag har lyssnat klart på ljudboken Tea-Bag av Henning Mankell. Tyvärr blev den en besvikelse. Jag är över huvudtaget väldigt dubbel för Henning Mankell ´s böcker. Jag har läst några väldigt bra böcker med honom och så har jag läst några som jag inte alls gillar.

Den här har en intressant grundhistoria, men tyvärr tycker jag inte att den berättas på ett intressant sätt.

På Boktipset kan man se att folk har gett väldigt skiftande betyg på boken också. HÄR kan du läsa andras recensioner på boken.

Läs gärna boken, men det finns många som är mycket bättre, det är min uppfattning. Med andra ord: Läsvärd, men det finns bättre!

Boken får tre av fem Tonårsmorsor av mig:

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

Fler boktips och inspiration om böcker kan du få på Boktipset!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Boktips: Tea Bag

 1. Jag tror jag hoppar över den. Jag tycker om hans böcker om Sveriges historia.

  PS. Jag har inte läst din redogörelse för Gambiaresan ännu. Tänker läsa alla avsnitt på en gång. Ser verkligen fram emot det.

 2. Britt: Ja, boken var ingen riktig höjdare, så det tycker jag du gör rätt i! Jag hoppas du finner ro att läsa den, för det är många som sagt att de uppskattat den, så jag tror den kan ge en del i alla fall! Kram!

  Cherin: Klart jag hittat er! Ni har en klart underhållande blogg! 🙂 Keep it up! ♥

 3. Hm, den där är den enda roman jag faktiskt HAR läst av just Mankell – annars håller jag mig till deckarna, tihi… Dock KOM jag igenom den. Budskapet ÄR egentligen HELT rätt – men den blev… fel? Läsvärd om man inte har något annat att läsa – men inget jag heller egentligen skriker ut – ni måste läsa…
  Hm, fick ihop ett underligt inlägg ang FK/AF igår, dock…
  Må så grankott…
  hm, har han skrivit om Sveriges historia???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.