Pinsamma tonåringar och deras föräldrar

Idag startade Radio Uppland sin temavecka om pinsamma tonårsföräldrar och tonåringar. Inte helt otippat, med tanke på mitt bloggnamn, var jag inbjuden. Jag inledde temaveckan på morgonen med lite småprat i ämnet. Om du vill lyssna på programmet så kan du lyssna HÄR! (Direktlänk!) Andra pinsamheter i Radio Uppland.

Ämnet pinsam gav ganska många träffar när jag sökte i min blogg. Här är blogginlägg jag tidigare skrivit om pinsamma händelser i vårt hem:

Hur man får en tonåring att nästan bryta ihop (Mössan, som jag även nämner i radion)

Pinsam mamma

Ännu en pinsam morsa (Alter Ego var minst lika pinsam som mig, enligt hennes son)

Veckans mest pinsamma tjej

Så hon slipper skämmas över mig…

Vem är egentligen pinsam?

Jag lovar, det ska inte ske igen!

Skulle jag vara ONORMAL?? (Pojkvännen som det tog tid att presentera, som jag också nämner i radioprogrammet)

Pojkvännen är presenterad och hans mamma läser min blogg

Vad tycker du är pinsamt med din förälder/ditt barn?

Tillägg: Om du har någon pinsam historia att bidra med nu under Radio Upplands temavecka, så kolla in DETTA!

bloglovin

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Pinsamma tonåringar och deras föräldrar

  1. Jag har lovat min son att inte sjunga om vi har gäster hemma… (om han inte vill följa mig har det hänt att jag har hotat med att sjunga, då kommer han med så snällt, elakt av mig?)

  2. Pingback: Twitter Trackbacks for Pinsamma tonåringar och deras föräldrar [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Pinsamma tonåringar och deras föräldrar tonarsmorsa.se/2010/01/25/pinsamma-tonaringar-och-deras-foraldrar – view page – cached Idag startade Radio Uppland sin temavecka om pinsamma tonårsföräldrar och tonåringar. Inte helt otippat, med tanke på mitt bloggnamn, var jag inbjuden. Jag inledde temaveckan på morgonen med lite småprat i ämnet. Om du vill lyssna på programmet så kan du lyssna HÄR! (Dra fram tidsvisaren till ca: 14:40) […]