De Najsaste Bubblor jag vet


Bubble Shooter

Jag har skrivit om att skjuta bubblor förut, men det här är liksom en never-ending-story. Det finns många coola spel att välja mellan, men just det här med att skjuta bubblor är riktigt farligt, för det är assvårt att sluta. Jag tröstar mig med att det i alla fall är gratis!

Tyvärr är det så även när man hittar ett riktigt roligt spel, som detta, att man ändå måste laga mat, tvätta, jobba och sova. Det skulle vara bra coolt om man bara fick sitta och spela. Konstant. Tills man tröttnar. Vilket i och för sig kan ta några år…! 😉

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”De Najsaste Bubblor jag vet

 1. Jag är ju en som ännu inte förstått det roliga med att spela på datorn…men jag ska ta mig tid att pröva det spel du rekomenderar. Inte nu för då finns det väl risk att jag fastnar i det hela dagen, men i eftermiddag. Ha en bra tisdag!

 2. Jag är nog också i riskgruppen för att fastna hela dagen om jag provar spelet:)

  Tänk på mig kl. 13 är du snäll!! Ska på möte i skolan och är totalt nervös!!! Handlar om att jag ringde en annan mamma om att hennes pojke inte var snäll i skolan och hon lovade att prata med sonen (igen) och det kändes som ett lugnt och givande samtal.
  Efter typ 5 minuter ringde hennes man tillbaks och skrek och svor om vilken liten lögnare jag var…
  Och nu har han kallat till möte. Hoppas han inte ställer till en scen…

 3. Britt: Vi har kanske olika fallenhet för olika spel, men jag älskar det här. Liiite för mycket! 😉 Kram!

  mari: Visst, det är klart beroendeframkallande!

  Självklart ska jag hålla tummarna för dig och tänka på dig. Det finns många föräldrar som inte ser sina barns del i problem som uppstår. Det är trist. Jag har varit med om det massor av gånger själv! Lycka till!! ♥

 4. Kul det där…:)

  Vi kände båda Alma, Alter ego, en kvinna med många namn. Hon slogs i bloggvärlden mot de orättvisor som drabbar många av oss.

  Jag tror hon skulle gillat det här;

  Den 3 Februari år 2010 utlyses en bloggdag för, Femtiotusen röster i en gemensam bloggattack till stöd för alla arbetslösa,sjuka och överskuldsatta ett utanförskap skapat av en politik som bedriver hetsjakt på människan,

  Dt kommer mer info och det finns redan nu saker du kan göra klicka in dej på min blogg och i sidfältet hittar du info och länk i själva bilden.

  Väl mött

 5. Underbart då hjälper du mej hoppas jag att sprida det…snääääällllllaaaa

  Du såg bilden och länken under femtiotusen röster så att du kan skriva på och alla andra…nu är det krigsatime.

  TACK från hela mitt hjärta

 6. Tack för omtanken! Det värmer <3 Sonen hade mycket nöje av bubbelspelet under mötet (han var hemma med barnvakt).

  Mötet var… ja här är ett par citat från pappan:
  ”Jag är övertygad av min sons snällhet”
  och
  ”Jag öppnade 10 öl förra året och av dom drack jag kanske 5..!”

  (angående min stilla kommentar att ”det låter som att du har druckit när du skriker sådär” en reflektion jag borde ha hållit för mig själv…)
  Jag hade bara helt lugnt och stilla försökt skapa en dialog för att lösa ett problem, men vissa människor har helt enkelt inte förmåga och vilja till dialog…
  Ja, om han beter sig så bland vuxna människor är väl risken att han beter sig ännu värre bland barn 🙁 Vilket skulle kunna förklara sonens uppförande.
  Och vad skulle jag och min son ha för nöje av att anklaga hans son i onödan?
  Min son sa förtvivlat: ” Låt mig ta med en videokamera och filma vad han säger så ser de att jag inte ljuger!”
  Jaja, man får väl försöka stärka sitt barn att inte bli ledsen av taskiga kommentarer och stärka hans självkänsla.
  Och går det inte får man kanske fundera på att byta skola…
  KRAM/ Mari

 7. PS. Min kommentar om ”drickat” sa jag när pappan i fråga ringde och skrek i telefonen en vecka innan jul efter att jag hade kontaktat hans fru och bett henne prata med sonen, vilket hon lovade göra och vi sa hejdå och god jul och så ringer han upp efter 5 minuter och skriker…

  Under mötet sa han ”jag har sett dig och din son gå till skolan säkert 50 gånger och då har ni sett glada ut och skrattat…”

  Fatta vad obehagligt! Han är verkligen läskig Fatou. På väg hem efter mötet tittade jag mig omkring ifall han skulle stå på lur bakom nåt hörn…
  Inte så konstigt att sonen blir mobbare om hans pappa har ett så obalanserat sätt.

  Och av de två klassföreståndarna är det bara en som jag känner LITE stöd av. Den andra sa efter mötet att:
  ”Jag förstår — pappa, vem skulle inte bli arg om ens barn anklagades för såna saker?”

  ANKLAGADES? Suck! Jag försökte bara lösa ett problem mellan två 7 åringar med de berörda föräldrarna… Om det inte var så att min son lider av det här skulle jag skratta! Vissa människor är verkligen för mycket…
  Min son sa förtvivlat: ” låt mig ta med en videokamera och filma honom så får ni se att jag inte ljuger!”

  Personalen ifrågasättter att han inte berättar för dem hur det är men han säger att det inte är nån idé, han känner inte att de lyssnar. Men han har pratat med skolsyster om det…

  Det enda jag kan göra är att fösöka stärka min sons självkänsla och säga att han inte ska ta åt sig av dumma kommentarer.
  Blir det inte bättre så får man väl överväga att byta skola.
  KRAM och förlåt att jag kommenterade det här i ett inlägg om bubblor!!!

 8. Oj jag råkade visst få med 2 kommentarer! Trodde den första försvann i cyberrrymden! Därför jag skrev typ samma sak 🙂
  Fingrarna slinter när man är upprörd… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.