Kåseri: Januaritristess ett lyxproblem

Dagens Radiokåseri handlar om väder, i-landsproblem och katastrofen i Haiti. Du kan lyssna på det HÄR! (Direktlänk)

För att lyssna på tidigare kåserier kan du kolla in länkarna HÄR!

Gårdagens radioprogram om pinsamma föräldrar, kan du lyssna på HÄR, på Radio Upplands veckotema. Mer om det finner du HÄR och om du själv vill vara med och bidra så kan du kolla in det HÄR!

Vill du vara med och bidra med pengar till Haiti så kan du kolla in listan HÄR!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Kåseri: Januaritristess ett lyxproblem

 1. Hej på dig=) vad glad jag är att jag hittat hit. Är alltid lika kul att hitta andra inspirerande bloggar…jag skriver mycket om
  mat, inredning, mode och livet som ung fru och tvåbarnsmamma, men det är ju minst lika kul (om inte roligare) att läsa det andra skriver!

  Massa kramar
  /Erica

  ps: eftersom jag hittat hit känns det ju inte mer än rätt att ge dig möjligheten att se vem jag är, gillar själv inte anonyma kommentarer, hihi…ds

  http://erica.myshowroom.se

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.