Palt ända in i döden…

Palt är så jäkla gott, så jag funderar på om jag inte ska ta och servera det på min egen begravning, så småningom…? Men så tänker jag att jag kanske är lite stel i kroppen då och inte riktigt kommer att orka springa omkring och servera just den dagen…?

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Palt ända in i döden…

  1. Man hamnar ju i ”Paltkoma” när man njutit ordentligt, så på nåt sätt känns det lite passande?
    Själv har jag sagt att eftersom jag verkligen inte kan med ost av något slag, vill jag att mina vänner äntligen ska få njuta av ostmackor (i mitt sällskap)utan att jag klagar! Stora ostfrallor ska de få!

  2. Ã…hh vad gott med palt! Kanske skulle göra palt…men jag tror inte jag har fläsk och det går inte att äta palt utan. Och ut vill jag inte gå idag. Vi har -18 med vind och då blir köldfaktorn -26 grader. Jag får köpa fläsk imorgon.

  3. Hej hej !!

    Jag har inte den blekaste om vad Palt är för något. Måste var helt dum som inte vet det. Det låter dock inge gott, tyvärr.

    Ha en bra fredag // Tess

  4. Skulle vilja säga dj-a unge.Upps jag sa det visst!Jag bantar, men allt prat om palt gör mig hungrig. Nästa gång vi ses blir det palt… bantning eller ej, men det blir palt. Till Britt; Fatou vill bara ha flatpalt, men jag håller med dig det ska vara fläskpalt om det ska vara palt värd namnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.