Jag har fått en fin utmärkelse

Jag har fått en fin award av Gunilla. Tack så mycket!

När man får den så ska man skriva sju saker om sig själv samt ge den vidare till sju andra och länka till dem. Sen ska man lämna ett meddelande till dessa sju och tala om att de fått awarden. Man ska också länka till den man fått den av, och det har jag redan gjort.

Då kör vi. Sju grejer om mig själv:

  1. Förutom nyheter, ser jag sällan på TV…
  2. …men jag läser väldigt mycket böcker.
  3. Jag måste alltid göra något med mina händer, annars blir jag rastlös. Har jag inget att göra, så sitter jag och spelar på mobilen, bara för att hålla händerna sysselsatta…
  4. Dock har jag stor simultanförmåga och kan koncentrera mig på många andra saker samtidigt.
  5. Jag tycker inte om kyla, trots att jag är Norrlänning. Det har inget att göra med att jag nyligen kommit hem från Gambia, utan mitt hat till kylan är konstant. Jag svettas mycket hellre än jag fryser.
  6. Jag har lätt att hålla inne med hemligheter, men väldigt svårt för att ljuga på en direkt fråga. Jag tror alltid att det syns på mig vad jag tänker.
  7. Jag tycker om glada människor och har lätt att skratta själv.

Det var sju saker.

Och så ska jag ge priset vidare till sju stycken. Jag ger det till:

En dag i Taget

Hörni

Maria som i Sången

Utlandsmamman

Honungspojken

Farmorsbloggen

Jigartala

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Jag har fått en fin utmärkelse

  1. Oj, tack snälla! Vad gulligt av dig att ge den till mig!:) Jag ska fundera ut sju saker och får se om jag hinner fixa det idag, annars blir det på Måndag! 🙂

  2. Oj, tack snälla Fatou, vilken heder! Vet dock inte riktigt hur jag ska hinna uppfylla förpliktelserna som följer med under den närmaste tiden. Tills jag har hunnit ifatt lite väntar jag med att lägga ut min award på bloggen. Men tack för att du tänkte på mig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.