Ytlighet när den är som bekvämast

Känner mig ytlig och oengagerad. Får lite ångest av det. Fast bara lite. Funderar på om jag ska gå på Bloggalan på Onsdag, Stora Bloggpriset, ni vet. Jag har varit jättetaggad för det ett tag nu, men nu när det väl börjar närma sig kan jag inte riktigt bestämma mig. Men, jo, det lutar nog åt att jag ska gå… tror jag. Det är alltid kul att träffa lite folk.

Bloggala. Ytlighet så det förslår.

Men visst kan man få vara lite ytlig ibland? Det är rätt skönt också, att kunna koppla bort alla världsproblem. Om än bara för en liten stund…!

(Eller hur många världskatastrofer har du själv förhindrat idag?)

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Ytlighet när den är som bekvämast

 1. Självklart ska du gå på bloggalan.
  Om inte annat så för att träffa en massa andra trevliga bloggare.
  Det blir säkert en toppenkul kväll.
  =)

 2. Klart man har rätt att vara lite ytlig emellanåt. Ibland måste man göra något bara för sin egen skull också annars orkar man inte rädda andra :-). Tänk vad kul du kan ha det, en massa trevliga människor säkert. Ha det bra!

 3. Jag vill också vara ytlig mellan varven men inte hela tiden. Det ska vara en lagom blandning av allvar och lek i livet. Hur ska vi annars orka. Jag måste få diskutera läppglans ibland och politik ibland. Idag har jag bara kurerat en förkylning.

 4. Eva: Ja, jag tycker sånt där kan vara rätt kul! Men man ska ju vara på rätt humör för det också! Men jag går nog.

  Bitte: Ja, ytlighet är klart underskattat! Mer ytlighet, tack, men bara om det blandas upp med visst djup ibland. Det kan bli för mycket av båda, om man inte använder en vågskål…!

  Britt: Precis! Det måste fås i lagom dos! Kurera en förkylning är inte så ”bara”!

  sarah: Haha, vad kul du är, jag går nämligen och överväger just det! 😀

  Mats: Helt sant! Man måste kunna ha dagar när man inte ”räddar världen”. Problemet är väl att man i stort sett aldrig räddar den, men det kan vara skönt att inbilla sig ibland att man gör skillnad! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.