Öronknull som belöning

Klockan är 08.59. Jag har hunnit:

 • Avsluta ett arbetspass
 • Cykla hem från jobbet
 • Tagit av mig arbetskläderna
 • Väckt Mabou
 • Lagat frukost till mig och Mabou, ätit den och plockat undan den
 • Plockat i diskmaskinen
 • Röjt upp i köket och vardagsrummet
 • Skällt ut två av tre döttrar för kaoset i köket
 • Gått igenom massa lappar från Mabou ´s skola
 • Kollat nyheterna på TV4
 • Skickat iväg Mabou till skolan
 • Pussat honom en extra-extra-extra gång
 • Läst nyheterna på nätet
 • Gått igenom mailen
 • Facebookat
 • Twittrat
 • Skördat mina sojabönor och sått rött vete på FarmVille
 • Svarat på två mail och några bloggkommmentarer
 • (Snart) skrivit klart ett blogginlägg

Och NU! Precis NU kommer min belöning:

Jag har fem (F-E-M) olyssnade ljudböcker! Så nu ska jag lägga mig under täcket och låta en av dessa ljudböcker få knulla mig i öronen, ända tills sömnen kommer och tar mig till drömmarnas land… DET är guldkant det!

God natt, eller god morgon eller god precis-vad-du-vill!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Öronknull som belöning

 1. Kära Fatou – Grattis tusen gånger om till förstaplatsen i Stora Bloggpriset!!! 🙂 Jag är kanske lika glad som du!!
  Du vann för att du är en hel och härlig morsa, och för att dina läsare älskar din blogg.
  Värme, medmänsklighet, tolerans, kärlek och engagemang lönar sig.
  Jag har bara en önskan – kaaaaaaan du inte börja twittra???
  Kram!
  KAtinka på http://www.farmorsbloggen.se

 2. OJ, Fatou, så pinsamt, Jag såg fel i hastigheten, märkte inte att jag läste ett gammalt klipp i Aftonbladet!!! Men även om du inte vann stora bloggpriset i år igen, så hade du varit värd det! Kramar! Katinka

 3. LiLo: Haha, ja, det var det verkligen!! Helt underbart!

  Katinka: Haha, ja det där är gammal skåpmat, men det roliga är att jag såg din ”ursäkts-kommentar” innan jag såg misstagskommentaren, för den hade hamnat i spamen, av någon anledning…!! Haha… Men du behöver inte be om ursäkt, jag har själv bloggat gamla nyheter som jag trodde var helt färska! Haha… Hamnade på en gammal länk och tittade mig inte för innan jag såg att den var just gammal! 😀

  Men Twittrar, det gör jag ju redan och det var tur du hittade den, för jag är ruggigt dålig på att lägga till folk i min twitter! 😉

 4. Hejsan

  Jag har flera ljudböcker hemma men jag är usel på att lyssna på dem. cd-spelare, den bärbara lilla saken, är av mindre bra kvalite dessutom.
  Skulle vilja ha en I-pod o kunna ladda ner i den. Men det är mycket man vill ha o detta är väl ingen större prioritet på 😉

  /7 Tess

 5. Haha!wow! du kan verkligen vara nöjd med dig själv. Jag har bara fixat hälften av punkterna och klockan är 14.29!
  Du kan njuta av din belöning med gott samvete!

 6. Herre Gud barn!! Vad går du på?? Det tempot, odlade bönor !!!!!!!och det språket!! Man kan ju bli orolig för mindre. Nej, jag skojar du är bara för härlig. Just nu är jag förkyld och tycker bara synd om mig själv, och då menar jag synd om mig. Till tröst har jag en riktigt bra talbok. Mycket bra, fast vi inte alltid har samma smak för böcker så tror jag att du skulle gilla den här; Katarina Wennstam:Smuts. Kram

 7. Pingback: Twitter Trackbacks for Öronknull som belöning [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

 8. Underbart att hitta fler som gillar ljudböcker! Vi är några som tänkte testa att skicka vidare ljudböcker, istället för att låta dem som vi lyssnat klart på samla damm i hyllan. Miljövänligt, roligt etc. Det skulle ju verkligen vara perfekt för dig! Läs mer på vår sida: http://tinyurl.com/y9nbjqs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Öronknull som belöning tonarsmorsa.se/2010/02/02/oronknull-som-beloning – view page – cached * Lagat frukost till mig och Mabou, ätit den och plockat undan den * Plockat i diskmaskinen * Röjt upp i köket och vardagsrummet * Skällt ut två av tre döttrar för kaoset i köket * Gått igenom massa lappar från Mabou ´s skola * Kollat nyheterna på TV4 * Skickat iväg Mabou till skolan * Pussat honom en extra-extra-extra gång * Läst nyheterna på nätet * Gått igenom mailen *… Read more* Lagat frukost till mig och Mabou, ätit den och plockat undan den * Plockat i diskmaskinen * Röjt upp i köket och vardagsrummet * Skällt ut två av tre döttrar för kaoset i köket * Gått igenom massa lappar från Mabou ´s skola * Kollat nyheterna på TV4 * Skickat iväg Mabou till skolan * Pussat honom en extra-extra-extra gång * Läst nyheterna på nätet * Gått igenom mailen * Facebookat * Twittrat * Skördat mina sojabönor och sått rött vete på FarmVille * Svarat på två mail och några bloggkommmentarer * (Snart) skrivit klart ett blogginlägg View page […]