Upp till bevis (Bildbevis)

Med flätor

Okej, i natt när jag äntligen hade flätat ut alla mina flätor, så skrev jag på Twitter och Facebook följande:

Släng dig i väggen Molle från baren, min afro är större än din!

Viket naturligtvis ledde till att en del ville ha bildbevis för det! Så här kommer bildbeviset, min ”afro” är större:

Men nu ska den bort. En rejäl hårinpackning och utborstning och sedan iväg och fläta om mig! Förhoppningsvis hinner jag klart det innan Bloggalan i kväll…!

Visserligen är det otroligt tråkigt att göra flätor, ännu tråkigare att ta ut dem (och jäkligt mycket ondare), men det är värt det! Man slipper ju lägga en enda sekund på håret i X antal veckor framöver (förutom att tvätta det, förstås) så egentligen skulle man ha flätor jämt!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Upp till bevis (Bildbevis)

  1. Du skulle nog väcka en del uppmärksamhet om du gick på bloggalan i ditt ”afro” 🙂
    Det vore faktiskt jättekul att se bilderna i tidningen med bildtexten under typ, ”Tonårsmorsa kom till årets gala med volym i frisyren…”
    Fast det är kanske lite lite finare med flätor ändå 😉

  2. Mari: Underkatta mig inte, tro inte att tanken inte har slagit mig…! Haha… Men jag ska vara snäll i dag. Eller lite snäll i alla fall! 😉 (Och inte skrämma slag på min omgivning!)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.