Dagens kommentar…

Jag var på ett mindre nöjsamt möte idag. Men mötet avslutades i alla fall väldigt lustigt. Personen jag hade mötet med sa:

Do är så doktig, Fatou! Och do pratar jättebra Svenska…!

No shit?

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Dagens kommentar…

 1. Hahaha. Tittar in igen, kommenterar nästan aldrig, för att jag bara måste få säga att du är så s n y g g i dessa flätor! Snyggt, snyggt, snyggt!

 2. Monika: Tusen tack!! (Både för kommentar och komplimang!) 😀

  mari: Eller hur? PRECIS vad jag gjorde! 😉

  Filippa: Haha, precis!

  Bitte: Ja, jag vet och frisyren förvillar nog också en del just nu…

  Karin: Haha…

  Ludmilla: Gambian? Jag som trodde jag var Palestinier? *Ännu mer förbryllad* 😀

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.