Vem bryr sig om en blogg?

En och annan person hann nog upptäcka att min sida låg helt nere med en massa konstiga felmeddelanden, sedan igår! Igår orkade jag inte ens bry mig. Efter intensiva arbetspass var jag rätt slut och det kändes som det ändå inte var något jag kunde göra något åt!

I morse vaknade jag dock med en känsla av att ”en del av mitt liv var borta”. Det här utvecklades till allt mer panikartade känslor!

Efter en helt värdelös chattsupport (som bad mig plocka bort en massa WP-grejer som jag tack och lov inte kunde plocka bort p.g.a. kunskapsbrister, så ringde den svenska, jättetrevliga supporten upp mig och på ett par minuter hade vi tillsammans lyckats åtgärda felen)! Nästan fem års intensivt bloggande är åter tillbaka på tonarsmorsa.se *Puuuh*

Back in Business!

Nu kör vi!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Vem bryr sig om en blogg?

  1. Oj tänk vad sårbart allt är. Vad gör vi utan internet, mobil, telefon och TV som vi vant oss vid om det slutar fungera? Det skulle ta ett tag att återgå till det liv vi hade innan. Jag hade känt mig mindre vetande utan datorn. Har blivit så van att kunna leta information med hjälp av datorn. Och vad jobbigt att kommunicera med vänner…helst de utomlands. Och det hade blivit trist utan blogg nu när jag är sjukskriven. Tur att det löste sig för dig och hoppas det inte strular mer…och att det inte strular för mig. Jag är teknisk idiot 🙂

  2. Skönt att du är tillbax gums,, hoppas allt e bra,, vart lite dålig me o kolla in hit till dig men ska försöka bättra mig,, vart mycket me ontet o läkarebesök och annat
    Kram på dig!!! YOU GO GIRL!!! <3

  3. Jag skulle ha dött!

    Var det servern som krånglade eller är det så att WP har någon hemlig supportchat och telefonsupport som inte jag känner till?
    *nyfis*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.