Måndagsblandning

Jag, förra veckan på Sveriges Radio. Det är fortfarande väldigt roligt att kåsera i radion.

Helgen är slut och jag har visst haft bloggpaus hela helgen. Det var inget planerat, men rätt skönt när det föll sig så. Nu har jag pausat nog, men det som är lite pinsamt är att jag missade min egen chattstund i Lördags. Nåja, jag lovar att kompensera det senare i veckan. Troligen blir det på Onsdag eller Torsdag. Ã…terkommer med mer info om det.

En del saker har passerat de senaste dagarna:

  • Den 12/2 var det precis två år sedan mitt första Radiokåseri sändes tillsammans med en presentationsintervju. Det har blivit några till sedan dess, jag har tappat räkningen på hur många och alla finns inte bevarade, men en hel del gör det. Jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt att kåsera i radion och en utmaning varje gång. Nya ämnen kan dock vara lite klurigt ibland, så om du har förslag, så ös bara på!
  • Vinter-OS kom igång i helgen. (Vilket jag är otroligt ointresserad av)
  • Melodifestivalen körde sitt andra avsnitt för i år och enligt Mabou så gick rätt låt vidare. Han har nynnat på den hela helgen.
  • Alla ♥-ans dag har passerat. Jag hoppas alla blev uppmärksammade på det av sin partner, sina barn eller en vän.

Är det fler saker som hänt, som jag har missat?

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Måndagsblandning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.