We are the world-for Haiti

De flesta av oss som hunnit få några år på nacken (OBS!! Nu skrev jag INTE att vi är gamla!!) minns med glädje den fantastiska låten We are The World, med världens just då ledande artister:

Då för Afrika, med : Lionel Richie, Tina Turner, Cindy Lauper, Michael Jackson, Bruce Springsteen, Kenny Rogers, Diana Ross, Dionne Warwick, Al Jarreau, Bob Dylan, Kim Carnes, Ray Charles, Stevie Wonder, Paul Simon m.fl.

Nu för Haiti, med: Wyclef Jean, Lionel Richie, Quincy Jones, Janet Jackson, Barbra Streisand, Toni Braxton, Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Celine Dion, Akon, Pink, Lil Wayne, Usher m.fl.

Vilken version gillar du? Jag tycker båda versioner är väldigt starka. Det kan ju vara svårt att göra en väldigt stark låt på ett lika bra eller bättre sätt, men jag tycker nog att båda versionerna duger gott och finner styrka i dem båda, med influenser av just sin tid.

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”We are the world-for Haiti

  1. Tack för underbara musikvideos! Jag gillar båda två! Var tid har sin stil och charm men värmen och de goda tankarna finns där i båda.
    Jag lånar dem gärna vidare.
    Jag har bytt bloggportal och finns numera på blogspot. Jag har lämnat den nya länken efter mig.

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.