Bara så jag vet…

Jag har varit på chinarestaurang och käkat en lunch med min pappa och lillebror idag. Vi fick varsin lyckokaka. I min stod det följande: ”You will make progress in your work”

Då vet jag. Så det slipper slå mig i huvudet när det väl händer, menar jag!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 reaktion på “Bara så jag vet…

 1. Hej Fatou. Jag satt och läste en sida på nätet om blandäktenskap svenskar och gambianer emellan, jag kom då på att tänka på dig. Hur ser du på en svenskt/gambianskt äktenskap i och med att du har barn och har varit gift med en? Vet inte om din nuvarande pojkvän är det också. Skulle vara kul och höra din åsikt 🙂
  Här är sidan om du vill läsa.
  http://www.travelpix.nu/forum/viewtopic.php?t=1437

 2. Hej! Jag har lite dåligt samvete, för jag såg dig på Bloggpriset men vågade inte gå fram och hälsa. Jag visste inte om du skulle veta vem jag är. Men jag vill bara säga att jag tycker att du är så cool, inspirerande! Men nu säger jag det här istället!

  Hoppas att helgen blir härlig! Kram /Anna

 3. Sara: Ska kolla det där när jag hinner.

  Anna: Hej! Inte behöver du ha dåligt samvete, jag vågade ju knappt hälsa på någon av de få jag kände igen…! 😉 Tack för dina fina ord i alla fall och hoppas du också får en fin helg! 🙂 ♥

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

No Trackbacks.