Bara så jag vet…

Jag har varit på chinarestaurang och käkat en lunch med min pappa och lillebror idag. Vi fick varsin lyckokaka. I min stod det följande: ”You will make progress in your work”

Då vet jag. Så det slipper slå mig i huvudet när det väl händer, menar jag!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Bara så jag vet…

 1. Hej Fatou. Jag satt och läste en sida på nätet om blandäktenskap svenskar och gambianer emellan, jag kom då på att tänka på dig. Hur ser du på en svenskt/gambianskt äktenskap i och med att du har barn och har varit gift med en? Vet inte om din nuvarande pojkvän är det också. Skulle vara kul och höra din åsikt 🙂
  Här är sidan om du vill läsa.
  http://www.travelpix.nu/forum/viewtopic.php?t=1437

 2. Hej! Jag har lite dåligt samvete, för jag såg dig på Bloggpriset men vågade inte gå fram och hälsa. Jag visste inte om du skulle veta vem jag är. Men jag vill bara säga att jag tycker att du är så cool, inspirerande! Men nu säger jag det här istället!

  Hoppas att helgen blir härlig! Kram /Anna

 3. Sara: Ska kolla det där när jag hinner.

  Anna: Hej! Inte behöver du ha dåligt samvete, jag vågade ju knappt hälsa på någon av de få jag kände igen…! 😉 Tack för dina fina ord i alla fall och hoppas du också får en fin helg! 🙂 ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.