Mannen i mitt Liv!

Det finns nog bara en man i mitt liv, värd namnet. Eller en man är kanske att gå händelserna lite i förväg, men kille i alla fall. Han är verkligen världens bästa kille, alla kategorier.

Just precis i dag är det åtta år sedan han såg dagens ljus. Hela åtta år har gått och jag kan knappt tro att han nu har blivit så stor! Tack vare Mabou fick jag också möjlighet att bli pojkmamma och inte bara flickmamma, som jag ju redan hade varit i 13 år när lilla Mabou kom till världen.

Varje barn är verkligen ett litet mirakel och Mabou är inget undantag. Han har förgyllt våra liv i hela åtta år och med glädje och förundran har vi sett honom växa upp till en liten skolpojke som älskar djur, tonårstjejer, hamburgare och att prata, men som avskyr att vänta.

En kille som vet allt om millimeterrättvisa och helst skulle vilja mäta tårtbitar med måttband. Det gäller även om han inte gillar tårtan och inte ens vill smaka. Rättvisa är ledordet i Mabou ´s liv! Det mest utnötta ordet i Mabou ´s vokabulär, sedan han föddes är med största sannolikhet ordet orättvist!

Till födelsedagen hade han önskat sig bara pengar. Jag köpte därför bara en endaste liten present eftersom han tjatat om det här med bara pengar i flera veckor. Han sa att han själv ville välja sina presenter.

I morse när vi uppvaktade honom med tårta så blev han dock smått chockad över att han bara fick en present att öppna. När han sedan började räkna pengar så blev han dock lite mer nöjd igen. För pengarna planerar han nu att köpa Lego och en vattensköldpadda.

Han har nu sett båda filmerna om Tsatsiki: Tsatsiki, morsan och polisen och även filmen Vänner för alltid. (Jag bara älskar de filmerna!!)

Bästa tjejkompisen kom precis och de leker nu för fulla muggar. Till helgen ska det firas! På Lördag ska han fira födelsedagen med sina kompisar, då han ska ha discokalas med tjejkompisen som fyllde år igår och på Söndag ska vi fira med familj, släkt och vänner!

Ett stort GRATTIS till den särskilda pojken i mitt liv!!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Mannen i mitt Liv!

 1. Woow vad de växer alltså…min lille ööh förstfödde (kille) fyller … oj oj 20!!!!! Fatta det? Näpp? Han kommer ju mer o mer ikapp min egen ålder. Stort Grattis till Mabou o Grattis även till hans mor som lyckats fantastiskt bra på att få fram en sådan härlig liten man!!
  Kraaaaam / Miafia =0)

 2. Rättvist, orättvist eller olika?
  Så fort mina killar började tjata om ”orättvisa” sa jag: Det är skillnad på olikt och orättvist! Tänk om du haft en syster som fick en ny klänning, skulle du också haft en då? eller är det bättre att du får något du behöver eller vill ha när du behöver det?
  Hoppas foten är bättre, kram

 3. Grattis Mabou! Hälsa honom att han har en ”stjärnsyster” som är jättesöt. Alltså de är födda samma dag, samma år, i samma land -under samma stjärna 🙂
  Vi ska ringa henne och gratta nu, vi kallar henne kusinvitamin (eller tjatfia när hon tjatar för mycket) och hon är helt otrolig på att hålla ordning och reda på datum och saker som händer! Och en hejare på att prata, och rättvis, precis som Mabou -hon pratar både svenska och wolof 🙂

 4. Vb: Haha! Skrattade gott när jag hörde honom säga i telefonen: ”Va? Har du inte HÖRT att jag fyller år idag?” Som om det varit på nyheterna!! Haha…

  Miafia: Ja, man fattar inte att tiden går så snabbt. Min äldsta fyller 21 på Tisdag och det är verkligen helt obegripligt!! :-O Ska framföra gratulationerna!

  LiLo: Här är det bara två begrepp som finns: rättvist eller orättvist och ja, Mabou skulle antagligen ta på sig klänning om det behövdes. För rättvisans skull. 😉 Ja, foten är nästan helt bra nu! 🙂

  Filippa: Varmt tack från oss båda! 🙂

  Lisa (sjubarnsmamma): Tusen tack till en mamma som har nästan dubbelt så många barn som mig! Grattis till DIG för det! 😉

  mari: Vad roligt!! Jag har förstås framfört hälsningen! Hoppas hon fick mycket… hmmm… RÄTTVISA på sin födelsedag! 😉

  Tizzel: Tack från Mabou, den har inte bara firats hela dagen utan nästan hela veckan! 😉

  sarah: Framför alla födelsedagshälsningar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.