Veckans Kåseri: OS för hela slanten

Igår sändes ett nytt radiokåseri av mig på Radio Uppland. Det här kåseriet handlar om vad jag tycker om OS och jag medger att jag är rätt lost när det gäller OS…

För att lyssna på kåseriet, klicka HÄR och dra sedan fram tidsvisaren till 10:50.

För att lyssna på tidigare kåserier, klicka HÄR!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Veckans Kåseri: OS för hela slanten

  1. hahaha….du är lika underbart OS-förvirrad som jag alltid varit =) Fast jag har inte highlights, varken i sminkväskan eller håret….trots att jag antagligen borde börja sminka bort ett par år eller två 😉 Men , men….det är nog en annan historia. Jättekul med OS, för dom som gillar det. Jag vågar stå för att jag inte fattar ett dugg av saken…och jag skulle inte kunna nämna någon sport-människa vid namn (förutom Borg och Stenmark) ens om de hotade mig med pistol…

    Däremot har jag för första gången sedan Carola vann med Främling kollat på melodifestivalen. Jag växer med uppgiften, och kan kanske nästan kalla mig ”riktig svensk” till sommaren 😉

  2. Agneta: Haha, ja då är vi i samma kategori då! Jag har också noll koll på OS, fast jag har lärt mig 2 namn nu; Anja Pärsson och Kalla. Hehe… framsteg. Melodifestivalen har jag också hunnit kolla på i år… Är det här åldersvarningar, eller? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.