Födelsedagar för hela slanten

Kalasdukning

Jag hade planerat att skriva ett inlägg om Mabou ´s och hans kompis Prinsessan ´s gemensamma Disco-kalas igår. Men sedan såg jag att thewitch (Prinsessans mamma) redan har gjort det och det var så bra sammanfattat i både text och bilder att jag nöjer mig med att länka det i stället för att skriva ett eget! Om du inte vill klicka på länken, så kan du också googla på Bindefeldt + Uppsala! 😉

Ja, det har varit födelsedag för hela slanten den här veckan. I Måndags fyllde alltså Prinsessan år. Då fick Mabou vara med dem hela dagen för att fira henne. På Tisdag fyllde Mabou år och vi var uppe tidigt för att fira honom. Sedan kom morfar och firade lite och på kvällen kom storasystrarna och överraskade honom sent på kvällen. Så här såg det ut då (notera att Jai inte släpper blicken från sin mobil):

Igår på dagen kom min mamma och min bror och hans två barn har varit här hela helgen. Vi firade mamma lite grann eftersom hon fyllde år Tisdagen innan Mabou. Därefter hade alltså Mabou och prinsessan sitt discokalas i hyrd lokal för främst klasskompisar (som inte så många dök upp på, tur de har stora familjer att fylla ut tomrummet med).

Man tycker ju att födelsedagsfirandet kunde vara slut vid det laget, men skam den som ger sig. På Måndag fyller min extradotter Hareg år och på Tisdag fyller Binta 21. (Ja, två av barnen och mamma fyller alltså år tre tisdagar i rad…!) Så idag ska vi fira Hareg och Binta och de som inte hunnit fira Mabou har nu en sista chans.

Sen hoppas jag att det är slut på födelsedagsfirande för ett tag framöver!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Födelsedagar för hela slanten

 1. Vid denna tiden på året har vi det likadant med födelsedagar inom familjen. Jag börjar och sedan under första halvan av mars ska det hinnas med att fira bror, pappa och två av barnen. När svärmor levde så var även hon med i samlingen med födelsedagar.
  Sedan är det lugnt fram till hösten…
  Men i år blir det ändring på det eftersom lilla barnbarnet blir en sommarbebis 🙂

  Ha en trevlig söndag!
  Gratta alla barn från mig 🙂
  KRAM

 2. Oj det kalaset hade jag velat vara med på.
  Jag ber dej om hjälp nu och dina många besökare, Vi behöver allas hjälp nu för att kunna hjälpa andra. Det sämsta är att det är i senaste laget men om vi får hjälp nu så kan vi klara det. Kom in på min sida där ligger alla förklaringar och länkar. Jag tror mej veta genom den kontakt vi haft genom åren 😉 att det här vill du oxå.

  Kram

 3. Pingback: Vad är väl en bal på slottet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] jag skrivit om här en hel del så har det varit en hel del födelsedagar i familjen den senaste tiden. Nyligen så vann jag fyra biljetter till krogshowen R.E.A. Jag var och såg den […]