Födelsedag, Video och nya Bokningar

Binta, ungefär en månad gammal

Idag är det precis 21 år sedan jag blev mamma. T-j-u-g-o-e-t-t år sedan. (Det är ungefär vid den meningen jag börjar känna mig rätt gammal). Om jag ska sammanfatta hennes 21 år med ett enda ord, så får det nog bli: ENERGI!!

Binta ungefär 3 ½ år

Den där energin var kanske inte så populär alla gånger när hon vid fyra års ålder klev upp mitt i natten, för att väcka nyfödda lillasyster och ta ut henne på farliga promenader, eller när hon vid 2 års ålder klev upp mitt i natten och började baka.

Binta 2010

Desto mer användning har hon för den energin idag, när hon satsar allt på sin dans. Att jag är hennes största fan är knappast en hemlighet. Jag bara älskar när hon står på scenen och ger allt!!

Jag och Binta, här var hon 12 år

Dans, ja. Just nu händer det massor med dansen. Bokningarna är många och det är jätteroligt, då varje bokning är en ny utmaning för tjejerna.

I Lördags uppträdde hennes grupp: Blackout på en Boxningsgala i Rinkeby, nyligen var artisten Ray Lavender i Sverige och spelade in sin nya video. Videon har inte kommit ut än, men man har släppt en version av ”bakom kulisserna” från själva inspelningen, där Binta och de andra tjejerna i Blackout syns:

På Lördag är det ett annat stort event i Stockholm som de är uppbokade på:

Nu på Lördag!

Så just nu rullar allt på som det ska.

Stort GRATTIS till Binta på födelsedagen och massor av Lycka till med Dansframgångarna! Break a Leg, eller nåt…! 😉

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Födelsedag, Video och nya Bokningar

 1. Inte ska du känna dig gammal. jag tcker det är så sjukt häftigt att kunna säga att man varit förälder i 21 år, längtar tills man kan säga det själv.
  Efter det jag sett av din dotter och hennes grupp förstår jag att du älskar att se henne uppträda 😀

 2. mariebrima: Ja, det var hon!

  ToniLoves: Ja, det är rätt häftigt faktiskt! Men om hon är 21, så innebär ju det att jag… typ INTE är 21 längre… Haha…

  Tofflan: 😉

  sarah: 🙂

 3. Pingback: Binta i fokus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Binta i fokus skriver:

  […] ett bra tag sedan berättade jag att Binta och de andra tjejerna i Blackout medverkade i en video med Salif ft Ray Lavender. De släppte också en “Behind the scenes” till […]