Om nättroll i UNT idag

Idag har UNT en artikel både i papperstidningen och på nätet om nättroll och näthat, där jag blivit intervjuad. Du kan läsa artikeln HÄR!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Om nättroll i UNT idag

 1. Fin bild på dig! tråkigt med haters, att vara ventil eller projektionsobjekt för nån annans agressioner som den där professorn sa i artikeln…
  Johan Hakelius skrev en krönika i dagens AB om detta fenomen, fast ur en lite annorlunda synvinkel.

 2. Nättrollen borde jagas med pil och båge. Nötter som inte har bättre saker för sig än att vara elaka.

  Vet inte hur jag kunnat missa din trevliga blogg innan men nu har jag i alla fall hittat hit 🙂
  Ha en fin dag/Linda

 3. mari: Bilden är typ 2 år gammal. Jag skickade med 4 nytagna bilder efter förfrågan, men de satte ändå in sin egen som de tog för länge sen… Jaja… Ska kolla Johan Hakelius krönika. Ja, det är trist med hatare.

  Soulsister: Tack! Jo, det finns mycket att säga om näthat. Det här var en liten del av det…

  Linda: Ja, nättroll är kanske inte de skarpaste knivarna i lådan… Roligt att du hittat hit! 🙂 Kram!

 4. Bra artikel!
  Jag har ju varit rätt förskonad den senaste tiden. Men det var ju ett tag när det var en del troll hos mig. Men det hjälpte ju du och Helene mig med!

  *tacksam*!

 5. Usch, så hemskt! Och så synd – när nu nätet kan vara en sådan fantastisk arena för möten mellan människor! Har precis själv börjat blogga (så superkul!) och skrivit en bok om nätdejting. Har dock, precis som du, inte bara fått glädjas åt alla fantastiska människor i ”nätvärlden”, utan också av galningarna… Men vi får stå på oss!

 6. Pingback: Nätet, nätmobbning, näthat och Bjästa | Svensson

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Bloggat: Tonårsmorsa1, 2, Signerat Kjellberg, Isberg, Morrica, Klara, I media: DN, NM1, 2, UNT, GP, ST, Läs även andra […]