Boktips: Che

Jag har lyssnat klart på ljudboken Che, av Björn Kumm. Jag finner en recension som passar rätt bra in på vad jag själv tyckte om boken, med den skillnaden att jag tyckte det var slutet av boken som blev mest intressant. Men dit är det en rätt lång transportsträcka som inte väcker mitt intresse allt för starkt.

Jag är nyfiken på precis vilka bedrifter som gjort Che till den ikon han blivit, men tycker inte att jag blev klokare efter den här boken, än jag var innan.

Jag får nog fortsätta leta för att få svar på mina frågor…

Denna bok ger jag tre tonårsmorsor av fem:

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

För andra boktips, gå in på Boktipset!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Boktips: Che

  1. Hm, kollade på denna boken på bokrean. Ja, inte IRL, på papper i katalogen från Bokia, tror jag det var… och även tror jag noterat något om den, var? FB? 😉 Jisses, förvirrad? 😀
    Har du sett filmen – Fidel? Den ger mig än mer önskan att veta mer om Che – vad hände??? Hände innan och under tiden och efteråt och varför gick det som det gick med denna man från en HELT annan klass… Många frågor blir det… …
    Må så grankott…

  2. ToniLoves: Ja, har var verkligen intressant. Det var därför jag blev något besviken att inte få ”lära känna honom” bättre än jag gjorde i boken.

    Bim HD: Har tyvärr inte sett filmen. Ja, det är mycket man vill veta om Che en del kommer fram i boken, men tyvärr inte så mycket jag hade önskat. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.