Dagens Kåseri

Ja, egentligen är det inte dagens, utan gårdagens radiokåseri, eftersom jag glömde lyssna och lägga upp det igår. Men HÄR kan du lyssna på kåseriet som handlar om att vara mamma med superkrafter, något jag tror alla mammor besitter och barn som inte vill gå och sova… Någon som känner igen det?

Tidigare kåserier kan du lyssna på HÄR!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Dagens Kåseri

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.