Bloggfrukost med YourLife

Tidigt i morse klev jag upp, för att hinna med tåget till Stockholm och gå på bloggfrukost. Först funderade jag på vad bloggfrukost kunde betyda? Hmmm… Käka bloggare till frukost, kanske? Jag funderade på vilken bloggare som skulle ätas, höll tummarna för att det inte skulle bli jag, chansade och åkte iväg.

Jag var inbjuden av YourLife med Carina Nunstedt i spetsen. YourLife är en helt ny sajt, nätverk och magasin som Bonnier Tidskrifter nu lanserar.

Det var lite kort, men väldigt trevligt! Flera inspirerande och trevliga kvinnor i samma lokal, det är inte helt fel. (Ett par, tre män hade också hittat dit, men de var helt klart inte särskilt många).

Nu kommer den där delen där jag borde berömma frukosten. Jag som älskar frukostar. Tyvärr kan jag inte överösa frukosten (det ser gott ut, men i detta fall bedrog skenet mig) med lovord, men då ska också tilläggas att jag inte är så inne på hälsokäk, utan jag gillar ganska traditionella frukostar. Ni vet; juice, gröt, filmjölk, yoghurt, gurka, flingor, smör och ost etc. Hotellfrukostar är rena himmelriket för mig.

Eftersom jag hade klivit upp redan klockan 05.00 för att hinna, så var jag rätt hungrig och borde då ha kunnat sätta i mig nästan vad som helst. Men det som serverades var väldigt svårt att få ner… Vi åt frukosten på YogaYama och det var ett väldigt trevligt ställe. För er som gillar hälsokostkäk är nog detta paradiset, särskilt som jag nu ser att de även vann pris för ”Ã…rets Hälsorestaurang 2008” Det förvånar mig inte. Och om du gillar hälsokost och vill käka i mysig atmosfär, så är nog det här rätt ställe för dig. Men. Jag borde ha ätit frukost innan jag gick. Gratis är inte alltid gott. (Det var nästan så jag önskade att de i stället serverat en smaskig bloggare som frukost, kokt, grillad eller stekt)

Nåja, genomgången av Your Life var desto mer spännande, så jag får väl släppa det där med frullen… (Fast jag kan avslöja att jag köpte VÄÄÄRSTA frukosten på Centralen som jag stoppade i mig på tåget på väg hem… 😉 )

Hur som helst så var det trevligt och jag är glad att jag åkte. Yourlife är ju ett helhetskoncept som jag tycker låter väldigt spännande.

I minglet syntes bl.a. Söta Malin Eklund, Ebba Hultkvist (som också är marknadsansvarig för yourlife), Ann Söderlund, Katerina Janouch, Sanna Lundell och Ana Udovic, Linda Skugge m.fl.

Till sist men inte minst så fick man med sig en rätt skapligt stor goodiebag och i det här fallet så var gratis väldigt gott. Trevliga grejer som förgyllde min morgon rejält!

Inspirerande kvinnor:

Carina Nunstedt, Denise Rudberg och Katerina Janouch

Samma najsa gäng igen

Linda Skugge

Som för övrigt var ruggigt snygg i morse. Och hon gör sig mycket, mycket bättre i verkligheten än på bild!!

Sa jag att jag älskar inbjudningar?

Gör du också det? I så fall är det sista dagen idag att anmäla dig till bokafton på Onsdag! Glöm inte det!

Den här härliga bilden mötte mig på vägen hem och gav mig än mer vårkänslor än jag haft de senaste dagarna. Ibland är livet lite bättre än skapligt!

Follow mrsxanadus on Twitter

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Bloggfrukost med YourLife

 1. ToniLoves: Haha, ja det ska vara för det då! Jag tycker det känns lite taskigt att gnälla på en frukost man fått gratis, men helt seriöst, det var verkligen inte min typ av frulle. För att man ska ha fått något gratis, så borde man väl i alla fall ha kunnat få i sig det… Eller?

 2. Oj, vad kan det ha varit för frukost…linfrön och algsmoothies? 🙂
  Jag blir nyfiken på vad som bjöds!

 3. Ã…h, jag var också där och gick upp kl fem för att ta tåget till Sthlm! Kille är jag, 16 år, vågar nästan påstå att jag var yngst av alla hehe… Gjorde inte supermkt väsen av mig, men jag är så himla glad att jag skolkade från skolan och åkte dit, borde göra sånt oftare…

 4. Ha ha! du såg verkligen inte ut som du satt och njöt av det som serverades 🙂 Men shit vad fint hår du har, stor kontrast mot din vilda ”afro” efter flätorna!

 5. ”krämig yoghurt med nötter, bär och honung + kaffe / té 69 sek”

  ”hurtbullemacka, hälsojuice, latte och dagens frukt 79 sek”

  Alltså dessa lät helt i min smak, fast vad LITE. Jag skulle behöva kombinera båda för att bli nöjd!

 6. Frans: Strongt av dig att ta dig dit, särskilt som jag tror att ni bara var en 3-4 killar sammanlagt. Däremot kan jag ju som 4-barns mamma inte tycka att det är ett bra skäl till skolk! 😉 Hoppas du hade trevligt i alla fall och kände mer tacksamhet för frullen än jag! 🙂

  mari: Nej, frukosten var mest en pina, men resten var jättetrevligt! 🙂 Tror det fanns ett totalpris för frukosten runt 125 spänn, eller nåt, men det hjälpte inte mig, jag ville ha vanlig juice, bröd, flingor, gröt, what-ever…!

 7. Pingback: » Vad vill du ha i Yourlife? Carina Nunstedts blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Izza och Tonårsmorsan tvekade inför hälsofrukosten (yogagröt med quinoa, bovete, kardemumma och kanel, blåbär- eller […]