En ny chans

Jag skrev härom dagen att jag varmt rekommenderade en dokumentär om Youssou N ´dour: I bring what I Love. För er som vill se den (den var så OTROLIGT BRA!!) men av någon anledning missade den och inte har möjlighet att se den på Söndag natt när den kommer att sändas i repris, så finns den också på SVT Play. Du kan se den fantastiska filmen HÄR!

Om du har minsta intresse av Västafrikansk kultur, musik, Islam, eller den fantastiska personligheten Youssou N ´dour eller behöver inspiration i ditt liv, kommer du inte att ångra dig om du ser denna dokumentär!

Follow mrsxanadus on Twitter

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”En ny chans

  1. Hej Fatou,

    Jag såg hela dokumentären redan efter ditt förra inlägg, det var långt men värt varje minut! Tack för tipset!

    Inte visste jag att sufismen var utbredd i Gambia/Senegal…

    O inte kände jag till den underbara artist o musikskatt du visade på….

    Lite ny kunskap varje dag blir mer med tiden 🙂

  2. Den har jag missat. Men tack för tipset. Skall ställa in så min piffiga lilla box spelar in den. Sen kan jag se den i lugn och ro. Jag är och har alltid vart intresserad av just såna där saker 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.