Gott till allt!

Härom helgen när min mamma var här på besök, hade hon fått nys på ett nytt recept som hon gjorde här. Det är ett tillbehör. En dressing/sås som verkligen passar till det mesta. (Allt?)

Du ska ha Creme Fraiche och fetaost och hackad persilja:

Smula ner fetaosten i creme fraichen, lika delar av båda och sedan slänger du i hackad persilja och blandar ihop det tillsammans.

Det passar verkligen till allt jag hittills provat:

Till ostbrickan, en rejäl klick på en bit stekt lax, som dressing till salladen, som dipp till chipsen, att ha på en bit bröd, grillad kycklingfilé. Som sagt, det här passar till i stort sett allt. Enkelt, gott och fräscht! Prova själv!

Follow mrsxanadus on Twitter

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Gott till allt!

 1. Man kan ha i chili och finhackad röd paprika (och skippa persiljan), breda ut det på laxfiléer och slänga in i ugnen också. Jag såg det receptet i Icakuriren oc testade för 2 veckor sedan.
  Men nu måste jag testa DEN HÄR varianten med!

 2. Carina Wahlberg: Ja, det är den verkligen!!

  Pernilla: Ja, gör det! Den är jättegod!

  mari: Där ser man! Den finns i fler varianter! Testa den här också, för den är riktigt god!

  Britt: Enkelt, gott och kostar ingen förmögenhet! 🙂

  mamma: Tack för att du är mer uppmärksam än mig. Har hela tiden trott att det var reklam för telefoner… Du ser vad jag brister i uppmärksamhet. Det är en annons som lagts på automatiskt, nu har jag tagit bort den automatiska tjänsten och mailat de som lägger upp den, att jag önskar få den borttagen. Jag vet inte hur lång tid det kan ta? Hoppas den försvinner under måndagen. Hittills har den genererat en inkomst på hela 9 kronor 😉 och jag försäkrar att jag kommer skänka den summa jag tjänar på annonsen och lite till, till ändamålsenlig välgörenhet, för jag vill inte medverka till alkoholreklam! Tack för uppmärksamheten, mamsen! Ska absolut bli mer uppmärksam från nu!

 3. thihihi…såg detta receptet på Findus sprödbakade torsk förpakning. Ska testa! rekomenderas det så är det säkert super gott!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.