Tonåringars logik har en naturlig förklaring

I morse skrev jag om hur min yngsta tonåring har en logik som jag inte riktigt förstår mig på… Min mamma var då snabb med att kommentera inlägget med att hon kände igen en viss person i det där tonårsbeteendet… (Förstår inte ALLS vem hon syftar på)

Så nu gick jag från att inte förstå något alls, till att jag måste minnas tonåren och försvara vissa delar av beteenden som tonåringar kan ha. Och som svar direkt så kom Aftonbladet med svaret på min fråga. Tänk att det finns en förklaring till allt och tänk att svaret ibland kommer snabbare än man trott…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Tonåringars logik har en naturlig förklaring

  1. Ja, där fick du snabbt svar ! =)
    Läskigt om de tänker börja hormonbehandla ungdomar bara !
    Det måste ju finnas någon biologisk mening med att de ska vara lite dumma i tonåren, om det nu är som de skriver.
    Det är så mycket som händer i deras liv att det kanske är kroppens sätt att fixa med hjärnan i den där perioden av livet, för att allt ska bli rätt i slutänden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.