Humor och Barn

Jag har, egentligen sedan jag startade min blogg, ibland slängt in humorcitat från barnen. Särskilt Mabou har fått dela med sig av sina roliga funderingar och uttalanden. På senare år under rubrikerna ”Dagens Mabou”. Många har påpekat att de uppskattar just dessa inlägg särskilt!

Nu finns det en hel blogg/sajt för roliga barncitat. Jag har själv skickat in några av ”Dagens Mabou”, kanske du har något på lager? Eller helt enkelt vill läsa om alla roliga ungar och alla deras roliga tankar, funderingar och uttalanden. Gå in på:

Barncitat

Follow mrsxanadus on Twitter

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Humor och Barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.