Tips på vårflätor (Bilder)

Första gången jag flätade hela håret, var jag 15 år

…sedan dess har det blivit ganska många gånger och med ganska många olika stilar… Här 2001

Flätad lugg, Hösten 2009

December 2009

Februari 2010

De senaste flätorna

Det går att göra många frisyrer med flätor, beroende på vilket humör man är på

Att jag är förtjust i flätor, går knappast att ta miste på…! Både flätor i hela håret, eller enstaka. Nu ger Aftonbladet massa tips på lite enklare flätningar. Kanske du vill bli tillflätad?

Bildbeskrivningar:

Utbakad sidofläta

Flätad mittbena

Flätad lugg

Uppsatt med utbakade flätor

Jag ser att Aftonbladet lagt in flera tips om produkter i sitt bildgalleri. Nu har jag aldrig testat dessa produkter och kommer antagligen aldrig att göra det heller, eftersom de är ruggigt dyra. De har dock en annan artikel där de ger tips om hårprodukter för alla plånböcker HÄR!

Mitt tips om en väldigt bra produkt som verkligen håller frisyren på plats och dessutom ger håret en fin glans är Frizz Serum.

Jag har för mig att jag gav runt 59 spänn för min flaska Frizz Serum. Den är extremt dryg, då man bara ska använda några droppar i taget av den. Jag brukar köpa min Frizz serum på Tai Mahal i Stockholm.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Tips på vårflätor (Bilder)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.