Hitta rätt försäkring. Lätt!!

Försäkringar. Så tråkigt det låter. Men så viktigt det är att ha en.

Liksom många personer så har jag tecknat försäkringar med de som låter som om de har det bästa erbjudandet. Problemet är ju att få en total översikt med vad varje försäkringsbolag har för inriktningar, hur helteckande försäkringarna är och priset på dem.

Nu finns det en ny söktjänst på Insplanet försäkringar. Tjänsten innebär att man kan välja olika tillval för sina egna behov och därefter plockar tjänsten fram en möjlighet att jämföra olika försäkringsbolag. Tjänsten är kostnadsfri och enkel att använda sig av när du själv vill jämföra försäkringar!

Det här var helt nytt för mig, men jag tänker genast att en sådan här tjänst verkar bra ur konsumentens synpunkt och jag skulle gärna ha en liknande tjänst även för telefonabonnemang, elabonnemang etc.

Problemet när en försäljare ska förklara sina produkter för dig är ju att de dels lyfter fram det bästa i just deras produkt, men sedan ”glömmer” att jämföra det negativa mot den produkt du redan har. Eller att du själv i en stressad situation glömmer bort att fråga om de olika delar som är viktiga för dig och inte bara en fråga om det första bästa du kommer på.

Fram med fler liknande söktjänster!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Hitta rätt försäkring. Lätt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.