Sjuk

Sjuk. Feber. Nedbäddad. Trött. Inga barn hemma. Har inte tid för det här. Ingen lust heller, för den delen. Mabou åker skidor med storasyster Binta och de verkar roa sig kungligt. Isa är hos släktingar. Jag ligger här och tycker lite synd om mig själv.

Tills jag piggnar till, lägger jag in tidigare skrivna inlägg, då jag inte känner att jag orkar varken skriva eller tänka så mycket just nu. Tänka kan ju vara en viss fördel när man skriver.

Tur jag har en hel lunta förskrivna inlägg att uppdatera med så länge!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Sjuk

 1. Krya på dig !
  Själv är jag i stort sett frisk från den där elaka förkylningen nu.
  Den däckade mig förra veckaan, och i påsken.
  Själv har jag tänkt mycket på att skriva inlägg i förväg, men det blir liksom aldrig av.
  När jag kommer på något att skriva, så plumsar det rakt in i bloggen. 😀
  Då får det bli lite tomt andra dagar istället.

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.